Garmin Nuvi 200 Cihazima Harita Yukleme Hakkinda...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan voyager71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,352

voyager71

Yeni Üye
Arkadaslar amerikadan almis oldugum ve icinde kuzey amerika haritasinin yuklu bulundugu garmin 200 cihazima en ekonomik sekilde nerden ve nasil ulkemizin haritasini yukleyebilecegim konusunda sizden tavsiye ve bilgi rica ediyorum , saygilarimla.

Ynt: Garmin Nuvi 200 Cihazima Harita Yukleme Hakkinda...

Selam arkadaşlar yurtdışından almış olduğum (garmin nüvi 200w ) cihazı için TÜRKİYE haritasını nerden ve nasıl temin edeceğim konusunda sizlerden bilgi alabilirmiyim teşekkürler

Bakınız.Garmin yetkili ithalatçı sayfası https://secure.baytekin.com.tr/

arkadaşlar merhaba garmin nuvi 200 cihazıma türkiye haritası yüklemek istiyorum internetten halledebilirmiyim yoksa satınmı almam lazım
teşekkürler

Selamlar,
internette bulunabiliyor sanırım, ama yasa dışı olduğunu hatırlatmak isterim.. iiy gunler, reha

reha bey 2008 avrupa harıtam vardı map ıdsını mı unuttum yoksa flash bellktektekı ısmı gmapsupp.unl acaba gmapsupp2 .unl dye değişmedığımden mı yoksa map ıd de sorunmu var ımeı kodunu yazdım genrate yaptım map kodu ıçın cıty navıgator 2008 sectım ama harıta açılamıyor yazıyor . cevap ıöın şimdidn teşekkürler

İmei kodunu yazıp generate işlemini sanırım garmin unlock generator programıyla yapmışsınız. Eğer forum kurallarına uygunsa yardımcı olabilirim.

SON KONULAR - FORUM