Garmin Nuvi 200 Cihazima Harita Yukleme Hakkinda...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan voyager71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,351

voyager71

Yeni Üye
Arkadaslar amerikadan almis oldugum ve icinde kuzey amerika haritasinin yuklu bulundugu garmin 200 cihazima en ekonomik sekilde nerden ve nasil ulkemizin haritasini yukleyebilecegim konusunda sizden tavsiye ve bilgi rica ediyorum , saygilarimla.

Ynt: Garmin Nuvi 200 Cihazima Harita Yukleme Hakkinda...

Selam arkadaşlar yurtdışından almış olduğum (garmin nüvi 200w ) cihazı için TÜRKİYE haritasını nerden ve nasıl temin edeceğim konusunda sizlerden bilgi alabilirmiyim teşekkürler

Bakınız.Garmin yetkili ithalatçı sayfası https://secure.baytekin.com.tr/

arkadaşlar merhaba garmin nuvi 200 cihazıma türkiye haritası yüklemek istiyorum internetten halledebilirmiyim yoksa satınmı almam lazım
teşekkürler

reha bey 2008 avrupa harıtam vardı map ıdsını mı unuttum yoksa flash bellktektekı ısmı gmapsupp.unl acaba gmapsupp2 .unl dye değişmedığımden mı yoksa map ıd de sorunmu var ımeı kodunu yazdım genrate yaptım map kodu ıçın cıty navıgator 2008 sectım ama harıta açılamıyor yazıyor . cevap ıöın şimdidn teşekkürler

İmei kodunu yazıp generate işlemini sanırım garmin unlock generator programıyla yapmışsınız. Eğer forum kurallarına uygunsa yardımcı olabilirim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

SON KONULAR

Geri