Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb ben ramazan bayramında gap turu veya karadeniz turu yapmayı düşünüyorum.Bildiğiniz iyi bir tur sirketi varsa bana linkini yollarsanız memnun olurum.
Ets tur'un klasik karadeniz turuna katılmıştım geçene sene. Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize- Trabzon- Gümüşhane- Bayburt -Erzurum - Gumushane Trabzon - Giresun - Ordu - Samsun - Sinop - Kastamonu - Safranbolu - Amasra - Bartın İstanbul-şeklinde güzergahı vardı. Güzel ve ekonomik bir turdu. Kaldığımız otellerin bir ikisi dışında oldukça iyiydi. Eğer karadeniz düşünüyorsanız ve daha çok yaylaları gezmeyi düşünüyorum diyorsanız ve panoramik şehir turlarını istemiyorsanız www.bukla.com ile www.deepnature.com'a bir göz gezdirebilirsiniz.
Karadeniz turu düşünüyorsanız Bukla'yı tercih edin bölgeyi gerçekten iyi biliyorlar ve oraların en güzel yaylalarına da çıkartırlar yoksa ETS ile muhtemelen Ayder'e gidip dönersiniz. Ancak Eylül sonu Karadeniz için iyi bir zaman değil Kaçkarlara kar yüzünden çıkamayabilirsiniz, oranın en iyi zamanı Ağustos. Güneydoğu için ise Eylül sonu en iyi zaman sıcaklar hafifler iyi gezmeler