merhaba
geçen hafta aracın yanındaydım çok kemikli bir araba ayrıca önünde varn vinç var ama difflock yok kemikli tertemiz bir araba araç bursada buttim kapalı otoparkında ben 5 kapı istediğim için ilgilenmedim ama araç güzel.
arac temiz gorunur !uygun lastik ve dodik disinda biseye ihtiyac yok gorunur.
on hali altlarini kontrol et , islak veya curuk olmasin , on tekerleri kaldirip eller saat 6 pozisyonunda sallayin rolemalardabosluk varmi , arka ya helezon kuleleri saglam olsun , cam silgileri tutp sallayin govedeleri bosluk yapiyor zamanla ve iceri su aliyor , soba uflemesini kontrol edin.
sanziman ve takviye kutusu sorun yapmaz.
botas'dan cikmaya benzer sanki. off road yapmaya merakliysan diff lock araci baska boyuta goturur kardes.klimasi da yok galiba.
motogezgin, M R'dan belli oluyor veya biraz metalinden alip biyopsi belli ediyor kemikli mi kemikisiz mi ;D
arkadaslarin demek istedigi bence su ; G benzer milli yagli gurescilerimize = kemikli . diger 4x4'ler ise benzer ingilizin milli gurescilerine=kemiksiz..
motor sanzuman yeni takıldı kaporta komple bakımdan geçti boya yeni tekerler yokohama jant yeni 15" tavan yer döşeme degişti
tek sorunu ön rotlar eski birde amartisorler
25.000 tl düşünüyoruz.
05057436888