KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
iki G klass'im icin bazi modifikasyonlar yaptiriyorum kibris donusum icin. ingiltere/avrupa bu gibi seyler icin uygun oldugundan hazirliklar basladi.
ilk once G300 aracim icin alman firmasi ORC'den 4 adet heavy duty 40mm yukseltilmis helezon aldim. original mercedes yapimi damlik,guclendirilmis far ampulleri [xenon tipi ] , k&n hava filtresi, 4 adet monroe shock absorber,5 adet bfg at lastik. bu araci asiri off road tipi hazirlamak istemem ama bazi seyler sart .
ikinci aracim olan 300GDS cabrio ise tam off road icin hazirliklar icindeyim ;D . yine ORC'den 40mm yuksek eibach helezon. 4 adet monroe amortisor. 40mm ORC body lift. ORC makine ve benzin depo alti celik koruyucu. mercedes askeri G serisi snorkel, k&n induction system hava filtresi, 5 adet cooper stt lastik,30mm genislikte jant flanji. akuyu korumak icin tum ic ve dis ampuller led'e cevrildi...ve super bir goruntu sagladi. aku ise odyseyy aliniyor.
resimleri erken zamanda atacam, selamlar tum G-ezenbilir uyelerine.
gokhan, tam duzgun aciklamadim, kusura bakma !
stt'ler kibrisda olan 300GD cabriyom icin. [40mm yuksek yay, ve 40mm bodylift,super olacak. kanada askeri G gibi duracak kismetsa]
G300 'un arka yaylarin biri kopuk oldugu icin ingilterenin [MOT] diye bilinen muayene'sini gecmedi , bende bunu firsat bilip 40mm yukseltilmis ozel ORC yaylari aldim
benim sevgili esim G300'un yukseldigini ilk zaman fark etmedi ;D ben kendine yemekte soyleyince beni fena dagit'di!!!
G300 onun arabasi :'( stt'leri taksam o da bana takar
Estagfirullah, kusur olmaz. Cabrio yukselince gercekten de guzel olacak. Yeni lastikler bu kadar farkli olsa da Mercedes ne arac yapmis ki,aradaki tork farkini sanziman telafi edebiliyor. Alman muhendisler neyle besleniyorsa, her zaman temkinli ve gelismeye acik hesaplama yapiyorlar Simdiden hayirli olsun.