Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kerwane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,495

kerwane

DOĞA İÇİN KOLLARI SIVA
Web
www.leylegihavadagorunce.blogspot.com
az kullanılmış fuji film finepix s9500.
özelliklerini internetten bulabilirsiniz.fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar,şuanda SLR'ye para ayıramayanlar için ideal.
1 GB + çantasıda yanında hediye.
9 megapixel
aldıktan kısa süre sonra SLR makina aldığımdan dolayı satıyorum.
ürün türkiyeden faturalı alınmış ama garanti süresini yeni doldurmuştur.
gıcır gıcır kutusu,faturası vs.'si duruyor.
istanbul'dan alıcı olur ve yakın yerlerde iseniz görebilirsiniz de.
almayı düşünen arkadaşlar piyasadaki değerini bir araştırsınlar.
ben 600 lira'ya bırakıyorum.takas yapamam SLR'nin masrafı bitmiyor bir türlü.

işte fotoğrafları
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

finepix_1.jpg

finepix_2.jpg

finepix_3.jpg

Etiketler

Ynt: Fujifilm Finepix s 9500 Az Kullanılmış / Satılık

mehmet11034' Alıntı:
makina satıldı mı ?

yok satılmadı hatta fiyatı 500 lira'ya düştü :smiley:
ilanın aynısı bir satış sitesinde de var.orada fiyatını 500 tl. yapmıştım.
burada indirmeyi ihmal etmişim.artık nakite çevireyim istiyorum.
otomatik indirim oldu biraz :smiley:

makinayla kaç çekim yapıldı şuana kadar ve çatlak,rahatsız edici çizik gbi şeyler varmı.

yada msn adresimi vereyim ayrıntıları konuşalım. bnde istanbuldayım

kanal-mehmet@hotmail.com

tmm o zmn yrn görüşebilirmiyiz. bi yer söyleyin bna 12.35 te dersim bitiyo bnm 12:35 ten snra görüşebiliriz.hem makinayı görmüş olurum tripot'uda getirirseniz sevinirim :smiley:

slm bende fotoraf cekimlerimin daha iyi olması için doga gezilerinde kullanmak amaclı böyle bir makina arı yorum fakat bu makinalar hakkında hiç bir fikrim ve bilgim yok tabiri yerindeyse sıfırdan bu işe başlamış biri olarak bu makinanın aksesuarları nelerdir flaş mevcutmudur daha önemlisi ben bu makinayla off road aracımın lastiginden fırlayan camurları havada yakalaya bilirmiyim :D :D :D

reis28' Alıntı:
Selam bende fotoraf cekimlerimin daha iyi olması için doga gezilerinde kullanmak amaclı böyle bir makina arı yorum fakat bu makinalar hakkında hiç bir fikrim ve bilgim yok tabiri yerindeyse sıfırdan bu işe başlamış biri olarak bu makinanın aksesuarları nelerdir flaş mevcutmudur daha önemlisi ben bu makinayla off road aracımın lastiginden fırlayan camurları havada yakalaya bilirmiyim :D :D :D

Selamlar
bence bu makina, bu fiyata hakikaten cok uygun.. Makina stoguma bunu da eklersem basım derde girecegi icin almiyorum. Evet, bu makima ile fırlayan camurları havada yakalanır.. ama bunun icin makinayı bilgili bir kullanıcı olmanız gerekiyorr, zira makina cok yetenekli bir cihaz.. umarım fikir verebilmisimdir, iyi gunler dilerim, reha

Not1: flas'i da mevcut ama yine, bu flash'i da bilincli olarak kullanmanız gerekiyor

tşklr Reha bey bir sorum daha olacak bu makinayla ard arda kac poz ceke bilirim bilmem dogru söyliye bildimmi hareketli görselleri peş peşe düzgün bir şekilde yakalaya bilirmiyim ???

Selamlar
dokumantasyona baktigimiz da (http://www.camera-catalog.com/compares/popular/samsung_es17_vs_fujifilm_finepix_s9500) gorunen odur ki, "saniyede 1,5 kare" cekiyor ve arka arkaya en fazla 40 kare cekebiliyor. Cok cok hızlı degil ama bence gayet yeterli. Ayrıca, bu cihaz 640x480 cozunurlukte video da kayit edebiliyor. iyi haftalar dilerim, reha

merhaba
dursun bey, makina,ilk aşama için kullanımı kolay,uzun süre çekim zevkini yakalabileyeceğiniz,eli-avucu dolduran ve başlangıç için ekonomik bir makinadır.profesyonnelliğe geçiş için ufkunuzu açar ve kendinizi geliştirme konusunda yardımcı olur.reha bey sağ olsun teknik konularda güzel bilgilerini esirgemeyip paylaşmış.bende yeni o aşamalardan geçmiş biri olarak tecrübelerimi ekliyeyim diye düşündüm.makinayı bende doğa gezilerinde kullandım.başka bir makina aldığımızdan şimdi ihtiyaç fazlası oldu.fikir vermesi açısından makina ile çekilmiş bir kaç resmi aşağıda görebilirsiniz.
not:fotoğrafları buraya yükleyebilmem için kalitelerini düşürmek zorunda kaldım.isterseniz mail ilede yollayabilirim.
herkese iyi günler dilerim.

yayla_safari (56).jpg

karagol_borcka (9).jpg

karagol_borcka (12).jpg

findikli (17).jpg

findikli (19).jpg

PaJeRo61' Alıntı:
İyi akşamlar, ilan güncel mi??

merhaba
ilan hala günceldir.fiyatını 600 lira'dan 500'e düşürmüştüm.eğer öğrenci,işsiz,fotoğrafa yeni başlayacak hevesli falan biri olursa 450 tl.'ye bırakmayı düşünüyorum.yani ilk satış fiyatı üzerinden %25 indirimli durumdadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR