fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir545 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,249

demir545

0542 418 64 11
Yer
erzurum
benim fronetra 2.0 sport erzurumdayım yaklaşık şuan şehir içi 60 kuruş yakıyor kilometreye...fronterası olanlar paylasabilir mi bnmki neden bu kadar çok yakıyıor ?

Etiketler
Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Benim şuan gazda, 40-45 kuruş arası yakıyo. burda gazın fiyatı 2,65 TL. 100 km de 16-17 lt. gaz tüketimi var. Bu son tüketimim bu 100 km yaptığım yolun 10-12 km si 4*4 ağır arazi vitesi olarak kullanımdır.

valla benimkide 45 -50 kuruş arası şehir içi yakıyor...tabi bu değerler yazın 5-10 kuruş daha aşağı iner kışın lpg in propan oranlarındaki değişiklik yakıtı fazla yakmasına neden oluyor...

demir545' Alıntı:
benim fronetra 2.0 sport erzurumdayım yaklaşık şuan şehir içi 60 kuruş yakıyor kilometreye...fronterası olanlar paylasabilir mi bnmki neden bu kadar çok yakıyıor ?

hocam sizin aracta sorun vardı cozebildinizmi ..cozebildiyseniz bize ileride kaynak olması bakımından cozum yolunu paylaşabilirmisiniz...saygılar...

BIM01' Alıntı:
hocam sizin aracta sorun vardı cozebildinizmi ..cozebildiyseniz bize ileride kaynak olması bakımından cozum yolunu paylaşabilirmisiniz...saygılar...

hocam sinyal sorununu daha yaptırmadım..7
sabah çalışma sorunun birisinin tavsiyesiyle 100 liralık benzin aldım ondan sonra daha rahat çalıştı

fakat çok yakıyor hala o sorunu çözemedim

4*4 de çalışmıyor servise götürücem daha

2001 model 3.2 ov yoğun ankara trafiğinde benzin hariç km de 530 kuruş

bu fronteralar hep böyle çok mu yakıyor benimki 1995 2.0 i sport 55-60 kuruş arası yakıyor lpg de.. acaba bu konuda yakıt tüketimini azaltan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

demir545' Alıntı:
bu fronteralar hep böyle çok mu yakıyor benimki 1995 2.0 i sport 55-60 kuruş arası yakıyor lpg de.. acaba bu konuda yakıt tüketimini azaltan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
merhaba, benim araçta çok yakıyodu ben yaptıklarımı anlatıyım belli miktarda düştü yakıt tüketimim benim.
1- Bujileri değiştiridim,
2- Lgp ısı sensör kablosu var onu değiştirim, 3-5 TL bişey,
3-Lpg filtresini değiştirdim,
bu şekilde farketti

mrdnmz' Alıntı:
ben yorum yapmıyorum ondan sonra motor yaptırıyorum çünkü :smiley:
emre abi inanırmısın ben arabaya çok nazar değdiriyorum. Ne zaman dışarı cıksam bişey desem arabaya yada biryle konusurken benimkide şöyle felan dese mutlaka ama mutlaka bir sıkıntı çıkıyo karşıma. 1 haftadan beri demiyorum bundan sonrada demiyeceğim.

muhtelemen benimkininde çok yakmasının sebebi hava filtrem leş gibiydi bu arada hava filter fiyatları ne kadar 3.2 opel için geçen bir yere sordum 70 tl demişti

40 KURUŞ YAKIYORSA ÇOK İYİ HOCAM ŞEHİR İÇİ... YAKITI DÜŞÜRMEK İÇİN YAPTINIZ MI HİÇBİRŞEY HOCAM ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM..

demir545' Alıntı:
40 KURUŞ YAKIYORSA ÇOK İYİ HOCAM ŞEHİR İÇİ... YAKITI DÜŞÜRMEK İÇİN YAPTINIZ MI HİÇBİRŞEY HOCAM ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM..
hiç bişe yapmadım hatta daha azdı 320 330 arası idi arttı 400 oldu ama 2 gün önce baskı balatayı sıfırladım umarıd az daha düşer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri