demir545' Alıntı:benim fronetra 2.0 sport erzurumdayım yaklaşık şuan şehir içi 60 kuruş yakıyor kilometreye...fronterası olanlar paylasabilir mi bnmki neden bu kadar çok yakıyıor ?
BIM01' Alıntı:hocam sizin aracta sorun vardı cozebildinizmi ..cozebildiyseniz bize ileride kaynak olması bakımından cozum yolunu paylaşabilirmisiniz...saygılar...
hocam sinyal sorununu daha yaptırmadım..7
sabah çalışma sorunun birisinin tavsiyesiyle 100 liralık benzin aldım ondan sonra daha rahat çalıştı
fakat çok yakıyor hala o sorunu çözemedim
4*4 de çalışmıyor servise götürücem daha
merhaba, benim araçta çok yakıyodu ben yaptıklarımı anlatıyım belli miktarda düştü yakıt tüketimim benim.demir545' Alıntı:bu fronteralar hep böyle çok mu yakıyor benimki 1995 2.0 i sport 55-60 kuruş arası yakıyor lpg de.. acaba bu konuda yakıt tüketimini azaltan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
emre abi inanırmısın ben arabaya çok nazar değdiriyorum. Ne zaman dışarı cıksam bişey desem arabaya yada biryle konusurken benimkide şöyle felan dese mutlaka ama mutlaka bir sıkıntı çıkıyo karşıma. 1 haftadan beri demiyorum bundan sonrada demiyeceğim.mrdnmz' Alıntı:ben yorum yapmıyorum ondan sonra motor yaptırıyorum çünkü
hiç bişe yapmadım hatta daha azdı 320 330 arası idi arttı 400 oldu ama 2 gün önce baskı balatayı sıfırladım umarıd az daha düşerdemir545' Alıntı:40 KURUŞ YAKIYORSA ÇOK İYİ HOCAM ŞEHİR İÇİ... YAKITI DÜŞÜRMEK İÇİN YAPTINIZ MI HİÇBİRŞEY HOCAM ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM..
abi 1. Sayfada osman abi paylaşmiş baktınmıdemir545' Alıntı:acaba ben neler yapsam düzelir düşer 40 kuruşa yahu ???