avcı_87 97.model 2.2 opel frontera Mesajlar 34 Tepkime Puanı 0 Yer KONYA / AKŞEHİR 26 Şub 2011 #1 arkadaşlar frontera A kasa cam rüzgarlıgı takmak istiyom ama bulamıyom diger aracların hangisinin cam rüzgarlıgı fronteraya uyuyor deneyen yada takmış olan arkadaşlar varmı
arkadaşlar frontera A kasa cam rüzgarlıgı takmak istiyom ama bulamıyom diger aracların hangisinin cam rüzgarlıgı fronteraya uyuyor deneyen yada takmış olan arkadaşlar varmı
wadow Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 11 Mar 2011 #2 Ynt: frontera cam rüzgarlıgı yardım Ewet bilen warsa banada yardım etsin hatta camüstüne takılan şapka kep ten de istiyorum bilen warmıdır??
Ynt: frontera cam rüzgarlıgı yardım Ewet bilen warsa banada yardım etsin hatta camüstüne takılan şapka kep ten de istiyorum bilen warmıdır??
Galdor Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale 7 Kas 2011 #3 Ynt: frontera cam rüzgarlıgı yardım Merhabalar, Bu cam üstüne kep dediğiniz eğer bu resimdeki ön cam üzerindeki aparat ise bunu bende merak ediyorum. Fiyatı nedir nerelerde vardır ?
Ynt: frontera cam rüzgarlıgı yardım Merhabalar, Bu cam üstüne kep dediğiniz eğer bu resimdeki ön cam üzerindeki aparat ise bunu bende merak ediyorum. Fiyatı nedir nerelerde vardır ?