Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu da oksijen hava sensörüyle ilgili bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. aracın doğru yakıt miktarı yakması için gerekli havayı alan sensördeki bu arıza hem yakıt tüketimini arttırıyor hem de rölantiyi bozabiliyor.
büyük ihtimalle oksijen sensörü kaynaklı arıza ışığı Lpg.li olan frontera b lerin genelinde var. ben 2 yıldır o şekilde kullanıyorum... herhangibir sorun yaratmaz bilginiz olsun...
merhabalar
üstad oksijen sensörü egzos katalüzöre bağlı bir parça ve yakıt içindeki farklı moleküllere tepki olarak arıza ışığı yakıyor. dandik benzin veya lpg kullandığınız durumlarda arızaya geçiyor yada zamanla niyadı dolunca.. bilgisayarla silsenizde bir süre sonra tekrar yanar. eğer yanması sizi rahatsız etmiyorsa o şekilde kullanmanızı öneririm ki ; fiyatı yüksek bir parçadır...
ben bir teferruat olarak gördüğüm için böyle yorumladım... kazasız belasız sürüşler