öncelikle herkese selamlar sitede yeniyim henüz.
ama arkadaşlar siteniz yardımlaşma konusunda çok güzel ancak aradığım konuyu bulamadım
aracımdan 7 ay önce değişik bir ses geldiği için tamircime götürdüm. ve bana motorun gidik olduğunu söyledi bir sürü parça adı yazıp verdi bana bunlar lazım dedi. araştırdım ama çoğunu bulamadım. aracın motoru söküldü ve bagajında şu an.
almam gereken malzemeler :
TK. piston sekman (STD 93mm)
1 ad. krank mili
1 ad. biyel kolu
TK. ana yatak STD
TK. kol yatak STD
TK. gezi yatak
TK. ful conta
TK. keçeler
1 ad. yağ pompası
TK. triger seti
Su pompası
1 ad. termostat
TK. buji
TK. filtreler
arkadaşlar bunları bulabileceğim bi parçacı biliyor musunuz?
veya komple çıkma motor bulmak daha mı iyi olur? ve çıkma motor u nerden bulabilirim
yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim aracıma binmek istiyorum artık bu aracın zevkini hiç bir araç vermiyor sanırım
uşakta oturuyorum bu arada
ama arkadaşlar siteniz yardımlaşma konusunda çok güzel ancak aradığım konuyu bulamadım
aracımdan 7 ay önce değişik bir ses geldiği için tamircime götürdüm. ve bana motorun gidik olduğunu söyledi bir sürü parça adı yazıp verdi bana bunlar lazım dedi. araştırdım ama çoğunu bulamadım. aracın motoru söküldü ve bagajında şu an.
almam gereken malzemeler :
TK. piston sekman (STD 93mm)
1 ad. krank mili
1 ad. biyel kolu
TK. ana yatak STD
TK. kol yatak STD
TK. gezi yatak
TK. ful conta
TK. keçeler
1 ad. yağ pompası
TK. triger seti
Su pompası
1 ad. termostat
TK. buji
TK. filtreler
arkadaşlar bunları bulabileceğim bi parçacı biliyor musunuz?
veya komple çıkma motor bulmak daha mı iyi olur? ve çıkma motor u nerden bulabilirim
yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim aracıma binmek istiyorum artık bu aracın zevkini hiç bir araç vermiyor sanırım
uşakta oturuyorum bu arada