harun YELSEL
Ana Kamp
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben suzıkı kullanıcısıyım ve freelander almak istiyorum. Freelander offroad yapmaya sert arazi koşullarına dayanıklı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Serko' Alıntı:Bence Suzuki'yi çok özlersiniz
unc' Alıntı:http://youtu.be/e1TULKlfSJc
bu videodaki 4.25--4.36 dakikaları arasındaki freelander gibi yapılabilse bizde de neden olmasın,başarılı olmasa veya adam güvenmese niye yapsın bu modifikasyonu,özellikle yurt dışı gibi seçeneklerin bol olduğu yerde
ben sadece teknik açıdan ,olabilirliği açısından bakıyorum,aracı bu hale getirirseniz oluyor demekki,ama türkiyede pahallı,her markanınki pahallı bence,yani türkiyede bu işleri yapmak pahallı,Serko' Alıntı:iyi de bizim ülkemizde bu araçların parçası çok pahalı, bir de yetmiyormuş gibi çok arıza yapıyorlar...
İngilizler ya araba yapmayı bilmiyor yada sömürgeci bir toplum olduğu için, yedek parçayla sömürmeyi sürdürüyorlar...
Güzel tespit katılıyorum...Serko' Alıntı:iyi de bizim ülkemizde bu araçların parçası çok pahalı, bir de yetmiyormuş gibi çok arıza yapıyorlar...
İngilizler ya araba yapmayı bilmiyor yada sömürgeci bir toplum olduğu için, yedek parçayla sömürmeyi sürdürüyorlar...