freelanderla offroad yapabilir miyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harun YELSEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,478

harun YELSEL

Ana Kamp
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben suzıkı kullanıcısıyım ve freelander almak istiyorum. Freelander offroad yapmaya sert arazi koşullarına dayanıklı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: freelanderla offroad yapabilir miyim?

bu araç ingilterede yükseltilip,modifiye edilip kullanılıyor,yarışlara giriyor ve başarılı oluyor,ama türkiyede bu anlamda kullanan görmedim,imkanlar uygun değil herhalde,land in başka modelleri teknik uygulanabilirlik açısından daha uygun hard offroad işlerine
suzuki de kolay modifiye edilmekte bu anlamda

Bence hiç denemeyin derim deneyen arkadaşlar çok sıkıntılar yaşadılar.
Tamir ve parça masrafıyla bi defender alıp toplayabilirsiniz Hiç unutmuyorum bilmem ne sensörü zorlanmadan bozuldu Türkiye'de yok dediler ingiltereden paundla geldi türk parası 6800 tl idi :(

freelander ile çayırda çimende az bişey çamurda gezebilirsiniz, hepsi o kadar, ötesine ne motor gücü yeter (muhtemelen üst kapak contasını yakarsınız) ne de şanzımanı...selamlar..

freelander ıle az cok arazıye gıren bır arkadasım '' 2 tane freelander alıp, birini yedek parça olarak kullansam daha az masrafım olurdu '' demişti. Bence land rover ıcın basarısız bır uretım.

http://youtu.be/e1TULKlfSJc

bu videodaki 4.25--4.36 dakikaları arasındaki freelander gibi yapılabilse bizde de neden olmasın,başarılı olmasa veya adam güvenmese niye yapsın bu modifikasyonu,özellikle yurt dışı gibi seçeneklerin bol olduğu yerde

unc' Alıntı:
http://youtu.be/e1TULKlfSJc

bu videodaki 4.25--4.36 dakikaları arasındaki freelander gibi yapılabilse bizde de neden olmasın,başarılı olmasa veya adam güvenmese niye yapsın bu modifikasyonu,özellikle yurt dışı gibi seçeneklerin bol olduğu yerde

iyi de bizim ülkemizde bu araçların parçası çok pahalı, bir de yetmiyormuş gibi çok arıza yapıyorlar...
İngilizler ya araba yapmayı bilmiyor yada sömürgeci bir toplum olduğu için, yedek parçayla sömürmeyi sürdürüyorlar...

Serko' Alıntı:
iyi de bizim ülkemizde bu araçların parçası çok pahalı, bir de yetmiyormuş gibi çok arıza yapıyorlar...
İngilizler ya araba yapmayı bilmiyor yada sömürgeci bir toplum olduğu için, yedek parçayla sömürmeyi sürdürüyorlar...
ben sadece teknik açıdan ,olabilirliği açısından bakıyorum,aracı bu hale getirirseniz oluyor demekki,ama türkiyede pahallı,her markanınki pahallı bence,yani türkiyede bu işleri yapmak pahallı,
buradaki sadece yükseltme maliyetine ,amerikada aracı satın alırsın nerdeyse,ingilterede aracı alıp,kesiyor adam,istediği gibi oynuyor
ingiliz araba yapmayı bilmiyor değil,ki bu işlerin atalarından,türkiye bu işlere uygun değil demek daha iyi uyar bence

Serko' Alıntı:
Güzel tespit katılıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR