freelander&discovery

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oakdag Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,328
Ynt: Freelander&discovery


maliyetinin bir kısmını karşılayıp bi de üstüne %100 vergi ekliyorlar değil mi tamamen ucuz olsun diye yapılmış bir girişim..

ben size işin aslını söyliyeyim.
vergileri bir kenara bırakırsak (o tamamen ayrı bir konu)
benzin neden pahalı? onu amerikalılar ve araplar kullanıyor da o yüzden, fiyatı onların ödeme gücüne göre belirleniyor serbest piyasa şartları..
mazot? avrupa ve rusya'da yaygın,
lpg? geri kalanların tercihi... avustralya gibi güneşin batışına karşı tepilecek çok yol olan yerler hariç zengin ülkeler arasında lpg kullanımı yaygın olan yer pek yok.
 

Ynt: Freelander&discovery

Selamlar
Yazının tamamını okuyamadım ama sizin ihtiyacınız olan bir suv olduğu gibi duruyor.bende kullandım için söylüyorum td5 maalesef sorunlu bir araçtır.v8 ise ihtiyacınıza uygun değilmiş gibi duruyor.bu durumda freelander düşünülse bile başka suv araçlarda bakabilirsiniz.ben 10 sene değişik ldiscovery kullandım.discovery seven ona katlanır ama daha az sorunlu bir araç isterseniz başka marka bir suv bakmanızda hatırlatmak isterim.
 

SON KONULAR - FORUM