Freelander Ceki Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gknemre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,352

gknemre

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar freelander 3k td4 sahibiyim ve aracla birlikte aldigim hic kullanilmamis ceki demirini ihtiyacim olmadigi icin elimden cikartmak istiyorum. Fiyat olarak arastirma yaptigimda 500Euro civari rakamlar aldim sifiri icin ben iste 350YTL gibi bir rakam dusunuyorum.Sonucta isime yaramiyor ve durmasinin bir anlami yok ihtiyaci olan arkadaslar varsa yardimci olurum . Tesekkur ederim.

Fiyat: 350 YTL.

Ynt: Freelander Ceki Demiri

Serkan Bey ; 2001 model 3k freelander ım için hala elinizde aksesuarlar var mı? yada neler var ?

tavan çıtaları yeni-- yan kaplamalar yeni--- sis farları yeni-- mekanik ve kaporta olarakta çıkma parçaları mevcut

tavan çıtaları yeni-- yan kaplamalar yeni--- sis farları yeni- bu ürünlerin linkeri ya da var ise fotoğraflarını görebilirmiyim.

http://www.sahibinden.com/frrelander_bagaj_tasiyicisi-31WQQaXQQ12819017WQQpXQQdisplayitem

buradaki linkte görebilirsiniz

yan kaplamada herhangibir hasar var mı? benim aracım siyah sanıyorum boyatıp öyle takmalıyım ? montajında kaportada herhangi bir delik açılıyormu ? bir de fiyat ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum...
ayrıca dizel araç için turbo borusuna ihtiyacım var elinizde var mıdır ?

yan kaplamalarda sıfır ambalajında içinde montaj kitapçığıda var
herhangi bir yeri delmiyorsunuz orj yapıştırmaları var ek olarak
silikonlu yapıştırıcı tavsiye yazıyor montaj kitapçığında
borusan oto fiyatı 1200 euro
bende 450 euro

Serkan Bey yan kaplamalarımı orjinal kutusunda;sorunsuz teslim aldım ; ilginiz ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

2000 mdl freelander 5k için ön koruma, sis farları (tampon altı ve üstü),tavan çıtaları ve far kafesleri arıyorum elinde olan var mı teşekkürler !

tampon altı mı tampon üstü mü .? bir de fiyat öğrenebilirmiyim ? teşekkürler...

tampon üstü sisleri yani korumaya takılanlar
var elimde kutusunda fiyatı 150 euro düğmeleri sigortaları ve tesisatıyla beraber

LR3401' Alıntı:
tampon altı mı tampon üstü mü .? bir de fiyat öğrenebilirmiyim ? teşekkürler...

feerlander ceki demiri satan arkadaşım telofonu varmı görüşe bilirmiyiz selamlar saygılar

SON KONULAR - FORUM