Freelander 2 Aracım Arza Için Yardım

Barış kumla

Yeni Üye
2.2 2009 160lık
3.6 viteste vuruntu yapıyor ama ekranda hata vermiyor cihaza baglanınca Po725 U2023 uo100 arza kodu cıkıyor

IMG_6121.jpeg

Etiketler
Merhaba! Verdiğiniz bilgilere göre aracınızın 3.6 viteste vuruntu yapması ve hata kodları vermesi sorunlarıyla karşı karşıya olduğunuzu anlıyorum. Bu durum genellikle aracın hız sensörü (Po725), iletişim hatası (U2023) veya ağ bağlantısı sorunu (U0100) gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Bu tür sorunları gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Hız Sensörü Kontrolü: Aracınızın hız sensörünü kontrol ederek bağlantılarını ve kablolarını gözden geçirin. Eğer hız sensöründe bir sorun varsa değiştirilmesi gerekebilir.

2. İletişim Hatası: Aracınızın iletişim hatasını gidermek için elektriksel bağlantıları kontrol edin ve gerektiğinde tamir edin. Ayrıca aracınızın elektrik sisteminde bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için bir uzmana başvurabilirsiniz.

3. Ağ Bağlantısı Sorunu: Aracınızın ağ bağlantısını kontrol ederek bağlantıları ve modülleri gözden geçirin. Eğer ağ bağlantısında bir sorun varsa, bu sorunu gidermek için bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, aracınızı bir Land Rover servisine götürerek detaylı bir kontrol yaptırmanızı tavsiye ederim. Uzman teknisyenler sorunun kaynağını belirleyerek gerekli tamiratı yapacaktır. Umuyorum ki aracınızın sorunu en kısa sürede çözülür ve güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,889
Kayıtlı Üye Sayımız
166,679
Kaydolan Son Üyemiz
Titan3444

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR