Hi,
Çok nadir fotoğraf çekerim . Benim 18-135 ile D80 'im var , Leica ile değiştirmek istiyorum , Modern tasarımların fotoğraflarını çekmeyi seviyorum ... i.tic.ü. de iç mimarlık okuyorum , Jeep , 1.10 kaya tırmanışı ve Trekking ile ilgileniyorum .
selam ben istanbuldan fatih bende off road bölümünden buraya sıçrayım dedim fotoraf hastalığı bendede başladı canon E400 var.inşallah buradan öğreneceğimiz çok şeyler olacak
Yaşar Ergün, preamatör olarak doğa fotoğrafları ve yaban hayvanlarının kendileri ile izlerini çekmeye başladım iyi bir fotoğrafçıdan çok kısa süreliğine de olsa ufak bir kurs alırsam o zaman gerçekten amatör seviyeye gelirim diye düşünüyorum. Canon 350 D makina ile 18-55 mm canon lens ile 50-500 mm sigma lensim var. Fotoğraf kısmının da teknik açıdan verimli olmasını diliyorum.
Offrood'çuların hepsinde olmasa bile çoğunda gezdikleri yerleri özellikle çamuru bol olan resim arşivleri baya kalabalıktır kendimden pay biçerek söylüyorum. Çocukluğumdan beri fotoğraf sanatına ilgim vardı şimdiden sonra işin içine biraz daha fazla girmek istiyorum selamlar.
Merhabalar.. uzun zamandır gezenbilir e üyeyim ancak fotoğraf kısmıyla pek ilgilenemedim. Ben bir grafik tasarımcıyım ve doğal olarak fotoğraf da çekiyorum hem işim icabı hem de hobi amaçlı, fotoğraf çekerim. Zaman zaman bir iki arkadaş buluşup konsept amaçlı, hikayeli fotoğraf çekimleri yaparız. Elimden (maddiyatım yettiğince) geldiğince offroad, snowboard ve skeet ile uğraşıyorum (ancak skeetle uğraşacak mekan ve olanak bulamıyorum o yüzden uğraşabildim sayılamaz ) bana ve işlerime şu adreslerden ulaşabilirsiniz:
selamlar ben cem,
gezenbilire yeni üye oldum sayılır. bu bölümüde gezinirken gördüm hem kendimi tanıtayım hemde yaklaşık 3 ay önce aldığım fuji 5800 ile neler çekebilirim acep diye bi araştırayım dedim aranıza benide sıkıştırı verin.
neler yapıyorum a gelince 2006 yılında motosiklet ile tanıştım eşimle beraber gezip fotoğraf çekmek ençok sevdiğimiz şeylerdendir. bunu 2006 yılından önce arabamız ile yapıyorduk. Bu fotoğraf çekim işini biraz ilerletmem gerekecek sanırsam çünkü yeni makinem ile henüz düzgün fotolar çekemiyorum.