Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maviçınar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,990

maviçınar

Ana Kamp
devrilmemek şartı ile küçük olmalı
az yakmalı ; ziyadesiyle fazla kaybolur ve yolda kalabilme rekorlarım mevcuttur
15 bin dolaylarında olursa sevinirim
aracımı satmıycam sadece yıpranmasını umursamıycağım bi araç istiyorum artı olarak...
e söylememe gerek vamrı bilmiyorum tabikiestetik olarakta içime sinmeli
parlak cici den ziyade zıpır tercihimdir!
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürederim

Etiketler
Ynt: Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

böyle bir araç olursa mümkünse banada haber verin :smiley:

Ynt: Fotoğraf Gezilerimde Daha Az Yürümeme Yardımcı Olabilecek Araça İhtiyacım Var

bravo ; komiksin: )

senin yazdıklarına istinaden yazmışdım senin yazdıklarının devamı olarak komik gelmişdir sana :smiley: neyse genede böyle araç bulursan paylaşırsan bizle sevinirim :smiley:)

söylediğiniz bütçede içinize ne kadar siner bilemem ama lada niva ve suzuki jimmy modellerinden başka ürün gelmemekta aklıma....

Jimny tek tercih gibi geliyor. Sitede ilanlar kısmında satılık yeşimus nickiyle bir arkadaşda kırmızı vardı hatta.

yazdıklarınıza ve size cevap verene verdiğiniz cevaba istinaden size eski rus yapımı altı tekerlekli kamyonlardan tavsiye ederim sizi anca taşır ;D

atv yada muadili 1 şey olabilir

parlak ciciden ziyade zıpır olması tercihimdir ne demek?????

camouflage, barb-alone bakıyorum tavsiye ettiklerinize...vitara 3 kapıları da jimmyleride çok beğendim
fotoğraf gönderirseniz çok mutlu olurum

rus arabası muhabbeti eden arkadaşa gelince; teşekkürederim sizede; de dahi ağırlığım aklımdan yansıdıysa ne mutlu bana: )

parlak ciciden ziyade zıpır; sanırım gördüğüm fotoğraflardan etkilenen bi betimdir; çamurlu,yıpranmış daha şık görünmekte araçlarınız

saydıklarınız özellikde araç bulamazsanız sorun değil sze özel araçda yapabiliriz

sanırım bu cevabın gecerliliğini "araç almanın ayrıcalık" olduğu hasan usta tarafından ekarte oldu
zira onun tavsiyelerinin hepsinin fiyatları benim beklediğimden düşük , görüntüsü beklentimden güzel
ama yinede illede "yaparım ben sana özel sorun deil" diyorsan; buyur
söz alıcam bitince tekerlekleri semayada baksa:smiley:))

ATV ;

1896.jpg

ATV.jpg

large_atv.jpg

vede dikkat edilmez ise ;

ATV_Crash.jpg

eftelya eklediğin son fotoğraf çok açıklayıcı
teşekkürederim
hem anladım
hem almama kararını çokta düşünmeden alıverdim:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR