Fuji veya panasonic FZ28 olabilir..rapursuit' Alıntı:daha makina almaya fırsat bulamadım bu akşam çıkıp almayı planlıyorum nasıl bişey tavsiye edersiniz
teşekkürler yine fırsat bulamadım umarım en kısa zamanda inceleyeceğim makinalarıkoroglu1414' Alıntı:Fuji veya panasonic FZ28 olabilir..
En azından fotoğraf başlangıcı için bas çeklerden iyidir ..
koroglu1414' Alıntı:Fuji veya panasonic FZ28 olabilir..
En azından fotoğraf başlangıcı için bas çeklerden iyidir ..
cetin33' Alıntı:bende yeni yeni fotoğraf heveslesiyim ve aynı şekilde bu makineye benzer canonun bir makinası var bendede.ama bir ielri seviye için ne tavsiye edersiniz?
mdr' Alıntı:Eger yukarda adı geçen makinalardan birini aldınız ve size göre yetmemeye başladı ise ;
yani çekeceginiz fotoları otomatik modda çekmiyorsanız, kısaca duruma göre P,S,M modlarını kullanıyor ve bir üst sınıfa geçmek istiyorsanız,
maddi duruma göre tavsiye..
Canon 550D
Nikon d5100
yada
Canon 60D
Nikon d7000
sizi fazlasıyla memnun edecektir.
Hepsi iyi foto çeker iyi video çeker..ama Canon video modunda 2 gömlek üstündür.
durumu oakdar güzel özetlmişinizki teşekkür ederim
aysekucukkurt' Alıntı:Eğer hala makine almadıysanız canon 500 d gibi giriş seviyesinde bir makine alınız. Kompakt makinelerle bu iş öğrenilmez. Öğrendiğinizi sanırsınız. Sonrasında dilerseniz bir atölyeye yazılınız. Eğer Kadıköy tarafına gelmeniz sorun olmaz ise Kadıköy Fotoğraf Merkezi olarak Gezenbilir'deki arkadaşlarımıza yüzde 25 indirim yapıyoruz. Bu konuda bizi arayabilirsiniz 0216 405 22 62 hayırlı olsun