Forumda Katılımcılık Sorunu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,090
2016 da bir devlet yekilisinin şikayeti sonrası mahkeme yolunu tercih etmesi 1 günde istediği kararı çıkartması karşısında sinirlerine hakim olamayan ben Facebook kullanmama kararı aldım. Hesabı kapatmadım ama zorunlu olmadıkça bakmıyorum bile.

Etiketler
*Foruma olan ilgi azalmışsa insanların foruma olan ihtiyacı azalmıştır. Kendilerine sunulan daha cazip çözümler ile ilgileniyorlardır.Pandemiden önce veya sonra olması hiç bir şeyi değiştirmez. İnsanlar eve kapanınca video seyretti sıkılınca kitaplar içinde hayal dünyasına daldı.Pandemi etkisi işte budur.Biz neden foruma olan ilgi azaldı diyorsak forum bir tercih meselesidir. Buraya 2 satır yazı yazıp tartışınca kendimi tatmin ediyorum. Siyaset tartışmayarak kendimi korumaya alıyorum.
Ayrıca bu aylar tatil ayları insanları hoş görmek lazım. Biraz internetten uzk kalmak isteyebilir insan.

** Gitar çalmak hobim güzel bir gitar beğendim. tam alacaktım parayı borsaya yatırdım. Gitarın parasını çıkarınca o gitarı alacaktım. Gitarın parasının neredeyse 2 katını kazandım ama gidip buzdolabı aldım. )
Buraya istediğiniz yorumu yazabilirsiniz.

***Karavancı gezideyken genelde yazı yazmaz eğer yazar değilse. Biz karavancıların hepsinden yazar performansı beklenmesin lütfen.

**** @Doğrucu Davut ağabey çok güzel yazıyorsun. Gerçekten sizde bir orhan Pamuk havası seziyorum. Yazılarınız bilmece severler için inanılmaz kaliteli.
Yazdıklarınızı gerçekten anlamak için (sanırım normal seviye buydu)iq 90 ve üzeri olması lazım.

En beğendiğim vurucu cümle ;
Yaşamında karavan tecrübesi olmadan üretime geçen, hatta onlara güvenip bu ürünleri alanlar oldukça da foruma azalan ilgiden yakınmak lüks olmalı ?

Tamamen katıldığım cümle:
Karavancılık bir hobi ama foruma yazmak da başka bir hobi.

Hoşça kalın

Hobiniz olan gitarı çaldığınızda müziği ruhunuzu doyuracakken,
İhtiyac olan buzdolabını alarak midenizi doyurmayı tercih ettiğinize göre, sizde benim gibi yemeği sevenlerden olmalısınız.

Hobiniz olan gitarı çaldığınızda müziği ruhunuzu doyuracakken,
İhtiyac olan buzdolabını alarak midenizi doyurmayı tercih ettiğinize göre, sizde benim gibi yemeği sevenlerden olmalısınız.
Konu dışı: Üstat ,2 buzdolabı ve evdeki parago pg20 bile dolu üstat. Burası çok sıcak ve rutubet yüksek herşeyi buzdolabına koymak zorundayız.Yoksa böcekleniyor. 50 tane yöntem denedik bizim böcekler hepsine bağışıklık kazanmış.

Ben şahsen yazacak bir şey bulamıyorum.

Kolayı var.
Eski başlıkları kaşıyın, biz de nasipleniriz icabında..

Foruma karavan sevgisinden çok muhabbet amacıyla giriliyor.
Karavan bitse de geyiğin bitmemesi lazım.
En azından benim hesabım böyle..

Bu sene bizim “Sunny” karaya oturdu.
Baharda uygunsuz zamanda gelen uygun misafirler, iki ve üçer haftalık torun bakmalar, bücürün kreşten getirdiği Omikron ve ondan da daha kötü bir grip ile boğuşmalar, yazın iki ay boyunca beş yüz senedir görülmeyen, otuz dokuzlara ulaşıp bütün çimenleri bile kurutan sıcaklarda eve kapanmalar, mazot fiyatı yüzünden Iskandinavya'dan soğumalar bize bu sene topu topu üç gün, o da oğlumuzu ziyaret için karavanımızı kullandırttı.
Bu durumda benim karavandan soğuyup foruma tek kelime bile yazmamam lazımdı..

Bereket acısını başka şekilde çıkartıyoruz.
Sanırım uçak forumuna transfer olsam iyi para ederim..

Son düzenleme:

Kendi adıma konuşmak gerekirse 2022 yılı beni genel olarak silkeledi ve silkelemeye devam ediyor. Sene içinde çok yakın çevremde birden çok sarsıcı ölüm yaşadık, enflasyonist ortam yüzünden işler sekteye uğradı ve ekonomik stres had safhaya çıktı, sene başında ev sahiplerinin kafayı yemesi nedeniyle bu kadar kira vereceğime ev alırım deyip mortgage belasına bulaştım, yakıt fiyatlarının patlaması, kamping işletmelerinin 5 yıldızlı otellerle yarışan gecelik ve hizmet ücretleri vs. derken; hayaller uçtan uca ege ve güney turu, hayatlar en yakın kumsaldaki kamping oldu. Tüm sene yatan karavanı bu sene temmuz ayında sadece 6 gün saros camping'de kullanabildik.

Forumla bu anlattıklarının ne alakası var derseniz cevabım şu olur: Ben bu forumu önemsiyorum ve boş içerik üretmeyi oldum olası sevmedim. Dolu dolu bir şeyler yazabilmek için ise kaliteli vakit ayırmak gerekiyor ve mevcut şartlarım buna izin vermiyor.

Tabiki ekşi sözlük , gezenbilir derken tavandan giriş yaptınız kaliteli full içerikle.
Şimdi ne yazsanız eskilerden aşağı kalıyor.
Siz Tarihçi yazarlar gibi yapacaksınız. Hiç bir zaman içerik bitmeyecek 1 kitap 1 konu.

SON KONULAR - FORUM