Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,015

avatar fotoğrafları nasıl olmalı

• serbest

Kullanılan: 8 44.4%
  • takým elbiseli(abiye elbiseli)

Kullanılan: 2 11.1%
  • tepeden

Kullanılan: 0 0.0%
  • ne alakasý var

Kullanılan: 1 5.6%
  • kafayýmý yedin

Kullanılan: 0 0.0%
  • hadi ordan be

Kullanılan: 7 38.9%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahcivankurt

Kamp III
Yer
balıkesir
sanırım kimsenin dikkatini çekmiyor olsa gerek ama şu avatar fotoğraflarında ellerinde yada ağzında yamuk bir şekilde sigara içenler ve alkol reklamı yapanlar o resimleri daha güzelleriyle değiştiremezlermi acaba.çok itici geliyorda :smiley:

Etiketler

Ynt: avatar fotoğrafları

pek çoğumuz sigara içiyoruz yada alkol kullanıyoruz.
Ama üyeliğinde yaş sınırı olmayan, çevreci, doğaya saygılı,sporcu bir forumda söylediğiniz türde fotoğraflar ne avatarlara ne gezi fotoğraflarına yakışmıyor..
Umarım herkes biraz daha özen gösterir bu konuya.

Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

teşekürler eftalya hanım.konuyu okuyan şuan için 72 kişi ama cevap yazan iki duyarlı kişi saygılarımla ;)

insanlar gezi fotoğraflarındada içki ve sigarayla görünüyor yada anlatırken geziyi alkolden ve sigaradan bahsediliyor ben kendi adıma rahatsızlık duymuyorum bu bir yaşam tarzı sonuçta ve yasaklamak vs bence doğru değil.

kimse kimseye karısamaz kesınlıkle içki içen biri ve sıgarayıda 5 ay oncesı bırakan biri olarak kimsenin içmesine yada içmemesine karısmıyoruz fakat kimsede vesikalık fotograf çektirirken agızında sıgara elınde şişe çektirmez sanırım ayrıca ayda en az 10-15 iş basvurusu yapılıyor firmaya bana gelıyor hepsi yıllardır cv lerde agzında sıgaralı veya elınde şişeli bir resim gormedim...

sonucta ınsanlar burada kendı resımlerını koyuyorlar bir nevi ilk intiba bence dıkkat edılıp secılerek konulması gereken bir resım olmalı (kendi resmi yada baska bir objenin farketmez)

bence guzel bır konu acanada yorum yazanada tesekkurler

bahcivankurt' Alıntı:
teşekürler eftalya hanım.konuyu okuyan şuan için 72 kişi ama cevap yazan iki duyarlı kişi saygılarımla ;)
Konuyu ben de okumuştum ama yorum yazma gereği hissetmedim. Başlığı açtığınızda mesaj aslında yerine ulaşmış diye düşündüm. Ancak bu konuda duyarlı üye sayısını merak ediyorsanız anket eklenmesi çok daha iyi olur düşüncesindeyim.

Gezilerde Herkesin elinde fotoğraf makinası var. Sizi çekenlerden haberiniz bile olmayabiliyor.

orada da görev fotoğraf ekleyenlere düşüyor :smiley:

sigara çok fazla olduğundan bazen gözden kaçırabiliyorum ama elden bira şişesi silmişliğim var eklemeden :smiley:

Tabiki vesikalık fotğraflarda yada iş başvurularımızda sigara yada içkili fotoğraflar kullanmıyoruz ama şöyle de düşünübiliriz işe gelirken ben kumaş pantolon gömlek ceket vs...ama dağa çıkarken botlarım şapkam montum fotoğraf makinem sırt çantam vs.vs..şeklinde giyiniyorum insanar tabiata rahatlamak sters atmak için çıkıyor ve burdada o halleriyle fotoğraflanmış oluyolar bence o haliyle görünmeleri pek bi normal ne biliyim efes şişesini elinden silmek doğru değil ki zaten izin alınmadan fotoğraf çekilen bi mecliste birde izin alınmadan rütüş yapmak ...

:smiley: 7-8 yaşında çocuğun bile girip fotoğraflara baktığı bir forumda siz içkiniz ve sigaranızla örnek olmak istiyorsanız buda sizin tercihiniz.
Ayrıca ne demek izin alınmadan çekilen fotoğraflar? Dostlarımız fotoğraflarını çekmemizden keyif alıyorlar ve etkinliklerine özellikle davet ediyorlar, fotoğraf çekerken poz veriyorlar :smiley:
Hatırlatın da karşılaşırsak sizi çekmeyeyim..

Sakin olun bu kadar kötü niyetle yazmadım tabiki hoşuna gider insanların sitede fotoğraflarını görmek ki siz güzel fotolar çekiyosunuz.ama bi kalabılığın resmi çekilirken sanırım herkesin haberi olmaz ve ben rakı içiyosam fotoğraftan silinmesinide istemem çoçuklarada içki çok kötüdür demiyorum zaten ,sizi yada benden farklı fikri olan arkadaşları kızdırmak için yazmadım ama bi konuda daha olmuştu insanlar çok kızıyo,kötü niyetle söylememiştim. ben izmirdeyim denk gelirsek söylerim çekmezsiniz fotoğraflarımı .

Bu konunun sadece Avatar fotoğrafları için konuşulmasını uygun olarak düşünüyorum, zaten başlık da bu şekilde açılmış, gezilerde ya da kamplarda kişilerin ellerinde içecek bardakları yada şişeleri olabilir, büyük çoğunluk da bunu kullanıyor, ancak avatar fotoğraflarında sigara ve içki gerçekten hoş durmuyor, sanırım bu konuda daha duyarlı olmamız gerekiyor, arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun da bu duyarlılığı göstereceklerinden eminim..

Avatar fotograflarına dikkat edilmesi konusunda bende sislerle aynı fikirdeyim.

Aklımdan geçen konu başlığı açılmış,çok teşekkürler bence çok önemli bir konu.

Sigarayla hava atılmamalı bence de. Yaşı kemale yaklaşanlar rahatsız olmaz ama gençlere kötü örnek olabilir tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri