forester maceram bitti.genel değerlendirmem

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rnk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,847
Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem

juggler' Alıntı:
Madde 21 de dediğiniz gibi
"Bu araç SATICIsı için değil binicisi için üretilmiştir."
Bu yazıları Madde 27 deki sebepten dolayı yazıyorum. Sizinle kişisel bir problemim yok.
Saygılar.

Sn.hakan bey merhabalar kusura bakmayin bayagidir forumdan uzagim.malum araba elimden ciktiktan sonra bir de isten gucten foruma giremedim.yazdiklarinizla ilgili ya da sizinle ya da herhangi birisi ile benim de bir problemim yok.benim ya da sizin gibi subaru ile ya da genel olarak motorlu araclar konusunda benden daha bilgili olduguna inandigim birisinin de kendini ispat etmeye ihtiyaci yok.

Daha once yazdiklarimin da forester maceram bitti baslikli degerlendirmeleriminde arkasindayim hakan hocam.şaşirilacak bence bir sey yok.bir araba alirsiniz cok begenirsiniz,kullanirsiniz bazi eksiklerini gorursunuz ve not edersiniz,arac uzerinde yapilan sadece lpg de degil baska bir islemde olabilir hakan hocam.illa da subaruyu aldigim gun de sattigim gun de begenecegim diye bir kural yok :smiley:

Hakan hocam gene tekrar edeyim yanlis anlasilmasin,baslangicta lpgsiz bindim.sonra lpg taktirdim ve gorduklerimi forum da not ettim.ben arabayi 600 km otede ankara da hakan ustaya yaptirdim a dan z ye herseyini?yani bu insanlar profesyonel insanlar.bence forumun amaci forum sayfalarini inceleyip acaba ne yanlis bulabilirimin pesinde kosmak degil.sizin yazilarinizi hep keyifle okudum.ama musadeniz olursa israrla gene olumsuz buldugum yonlarini yazacagim;
1.hakan hocam subaru gercekten guzel araba. ;)Gercekten saka degil yani
2.150 milyara bmw ,audi alacagima gene subaru alirim ;)ama

Herkes kendi hesabini bilir ben araca lpg ile binmek istiyorum.ama bu aracimda sikinti yasadim.lpg de supab ayari yapilmasi duz motorlarda cok kolay ama subaruda boxer motorun komple inmesi gerekiyor.bedeli 1000tl.Yerkadan ayrilan bir usta da lpg de degil hocam benzinde de subap sikintisi olabiliyor demisti.

Kapi ile ilgili olan kismini anlattim hocam ben usta degilim usta yapti demek ki baska yerlerede bakilmasi gerekiyormus.servis olayida dedigim gibi istanbulda toplasan 5 taneyi bulmaz herhalde ben istanbul disindatim.boxer motordan ozel servislerin cogu anlamiyor.Hakan hocam aracin kapilarinin degismesi gereken bi durum oldu.servisler once tek kapinin bulunmadigini 2ay icinde japonyadan gelebilecegini söylediler.o onu aradi o onu aradi falan sonunda bulduk.ama gobegimiz catladi.sikinti olmasin diye her seyi acikca yazamiyorum anlayisla karsilayin.yani servis sayisinin az olmasi çok büyük bir sıkıntı o yüzden 3-5 kişinin elinde tekel gibi demiştim.istedikleri fiyata parca ve işcilik satiyorlar.

Arabayi gene seviyorum.ne zaman yolda gorsem icim gidiyor.gene alacam kendi kendime diyorum.forester el rehberinde araca olan tutkumu goruyorsunuz işte ama tecrubelerim de meydanda son olarak benim yasadiklarimi herkes yasayacak diye bir sey yok sadece olabilir .kişisel tecrubeler subjektiftir benim tecrubelerim de başkalarınınki de önemli olan bunlara hosgöru ile bakabilmektir.okuyucu 100 yorum okur tartar ve karar verir.bende almadan once 1000 yeri dolastim.bindim kullandim tup taktirdim ve kaza da yaptim .butun bu tecrubelerimi de paylastim.artik kafaniza gore takilin herkese selamlar.hakan hocam iyi bayramlar :smiley:

Etiketler
Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem

Sn rnk
Amacım kusur bulmak değildi elbette sadece konulara göz atarken farklı düşündüğünüzü gördüm. Tabiki Subaru dünyadaki en iyi en sorunsuz en güzel araç değildir. Her araç yada tasarım gibi onun da kusurları vardır ve olacaktır. Bunları da dile getirmeniz hoşumuza gitsede gitmesede hakkınızdır. Araçla ilgili beklentilerin ve görüşlerinde zamanla değişebileceği görüşünüze tamamen katılıyorum. Neyseki yaşadığınız kazadan sağ salim kurtulmayı bilmişsiniz.
Bu araçlarda kullanıcılarıyla enteresan bir bağ var gerçekten. O nedenle bazen alıngan olabiliyor insan (ne gerek varsa :smiley:) o nedenle kusura bakmayın.
Herkese iyi bayramlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR