ford nissan mitsubishi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan silver26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,380

silver26

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
ailenize yaklaşık 1 senedir üyeyim ve şu an takip ettiklerimde de etkilnerek 4x4 pikup almaya karar verdim bütcem 23-25 arası sizce fordmu nissan mı yoksa mitsubishi mi almalıyım karar veremedim yüzde 60 asvalt yüzde 40 gibi de arazi düşünüyorum tabiki bu yüzden yakıt ve performansta çok önemli değerli bilgilerinize ihtiyacım var şimdi den çok teşekkür ederim saygılarımla
 

Etiketler
Ynt: ford nissan mitsubishi

Sevgili Silver26, Forumu 1 senedir takip ettiğinize göre belirttiğiniz araçla ilgili de epey yazı okumuş araştırma yapmışsınızdır tahminimce. Konuyu da Mitsubishi başlığında açtıysanız Mitsubishi almayı düşünüyor olabilirsiniz. Doğru bir karar :smiley: Ama daha geçen hafta bir arkadaşımız sizin sorduğunuz sorunun hemen hemen aynısını sordu ve onlarca yazı yazıldı konun altına.

Zaten biraz araştırmışsınızdır ama bence öncelikle forumu iyice bir tarayın ve araştırın. Her üç araç için de işinize yarayacak fazlasıyla bilgi ve görüntü mevcut.

Edindiğiniz bu bilgiler ışığında size en uygun olduğunu düşündüğünüz bu araçlarla ilgili kararsız kaldığınız nokalar varsa sizi memnuniyetle aydınlatmaya çalışalım. Ben aynı sorulara tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan biraz yoruldum da

Mesela bu linkler işinize yarayacaktır:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57797.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67066.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10031.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=188.0
 

Ynt: ford nissan mitsubishi

verdiğniz bilgiler için gerçekten teşekkür ederim dediğiniz gibi okuyorum tüm bilgileri ama iş ciddiye gelince tahmin ederseniz heyecan kat be kat artıyor yinde çok teşekkür ederim ayrıca böyle biz gezenbilir ailesine mensup olmaktanda gurur duyuyorum saygılarıla
 

Ynt: ford nissan mitsubishi

Heyecaninizi anliyorum :smiley: dilerim gonlunuze gore bir arac alir aramiza katilirsiniz
 

Ynt: ford nissan mitsubishi

teşekkür ederim yalnız trcihim nissan rally raid yada skaystar 4x 4 olacak gibi bu konuda engin bilgilerinize ihtiyacım var nissanın asvaltta performans olarak daha iyi olduğunu duymuştum ayrıca yakıttada da birz öbürkülerden daha az yaktığını duydum
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst