Çorum da Hayribusa nickli hayri bey de var benim bildiğim 3 yıllık kullanımına şahit oldum, valla o eziyeti hangi araç çekse arabalıktan istifa ederdi bi küreğin sapıyla dövmediği kaldı arabayı, yani sağlamlığı takdire şayan bi araç 70 kasa...
eksikleri ve negatif yönlerine gelince; gene gözlemlerimce hidrolik direksiyon yok, konfor yok, yakıtı çok çok çok, bir de manuel vites olması...bu eksiklikleri bi şekilde giderilse hard off-road da bunun harici bi arabaya binilmez denilebilir...
birkaç foto yükleyerek konuya dahil olayım ama şu eleştirilere katılmıyorum hemen hemen aynı kasa araçtan bendede var bj75 ve 85-86 model araçta standart hidrolik direksyon klima standart olarak konmuş gerçi şu an yerlerinde yeller esiyor birde ne yakar olayı bu olay bence göreceli çok az olarak kimi 300 az der kimine 250 çok kmde ben deneme maksatlı depoyu fulleyip denedim 50 kilometresi şehiriçi olmak kaydı ile 22 litre kırsal motorinle 250 km yol yaptım 90km sabit hızla oda 8,9-8,5 litre kırsal motorin 3400cc motor hacmi yaklaşık 2 tonluk araç için az -çok tartışılır.
aracımı bende yapabilirsen aşağıdakı resimdeki gibi bir hale getireceğim 33-35 lastık bende istiyorum ozaman işin içine ayna mahruti oranı turbo takmak falan giriyor yanı uzun iş
toyota nın 70 serisi iş makinası sınıfında öretimi yapılan bir araçtır, nerdeyse mekanik aksamını kırmak imkansızdır.keyifle kullanma şansını buldugum ender araçlardan dır bende biraz resim ekliyeyim bari