arkadaşlar fiyatına ve satıcıya aldanarak gittim bakdım araç soldan yatmış tavan bombeli ve macun dolu macunlar çatlama yapmış.araç hem motor hemde çok acil boya istiyor niyeti olan arkadaşlar bi düşünsün boşa zaman ve yol masrafı harcamasın.satan arkadaşda çok net bi insan değil yanaşmayın derim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-grand-vitara-1999-76594886/detay aracın linki
milleti niye kandırmaya çalışırlarki anlamış değilim alıcıları safmı sanıyorlar hiçmi birşeyden anlamaz sanıyorlar böyle yalan konusuyor insanlar dürüstlük de tarih oluyorrrr
araç babamın ailecek kullanıyoruz hata yok sadece boya var deniliyo işini gücünü bırakıyon iyi kötü masraf ediyon gidiyon saatlerce bekliyon niye bekletildiysek bilmiyorum tahminim benden önce başkalarıda bakdı araca beğenilmedi bize ruhsatsız getirildi onuda anlamış değilim kusurları söylenincede eee size kaça yarar diye birde pazarlığa oturuluyo... üstad bize ne böyle araç yarar nede satıcısı...
tabiki fiyat güzel model güzel ama güzel olmayan satıcının yaklaşımı.bi görüş sana aracı anlatsın daha sonrada git bi incele aracı sonra yorumlarını burda paylaş
aynen dediginiz gibi, ama bu sefer ne oluyor? paraya ihtiyaci olupta fiyati ucuz yazilan araclar ayni muameleyi goruyor. simsarlarimiz sagolsun gidip hemen o araci alip, 2 gun sonra uzerine 5-6000 ekleyip satiyor. o yuzden arac alip satarken forumdan yardim almak yada araci gezenbilir ailesinden bulmak en temizi
hocam suan pıyasada pert kaydı ve degısenı olmuyan 2.0 granrd vıtara ozellıkle(2004-05) manuelını 30 dan asagı almanız ımkansız eger bıldıgınız var ıse ben suan kankama arıyorum bır ay ıcınde 3 arkadasa aradık bulamayınca genel ıtıbarıyle yuksek fıyatlara aldık enson cogu arkadasımızın tanıdıgı bekırnayır arkadasımıza otomatık vıtes aldık 33.500 e mal oldu ben mayıs ayında 30 bınlere almıstım alternatıf olmayınca pıyasa nedense cok hızlı bır sekılde arttı