Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaho Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,480

navaho

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Fethiye'de önerebileceğiniz apart tarzı ekonomik konaklama yeri varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum

Ben de ağaç ev gibi daha alternatif konaklama yerleri arıyorum.netten bulmak yerine daha önce gidenlerin memnun kaldığı yerleri tercih ederim.ağustosun ilk haftası gitmeyi planlıyorum.

fethiye de tatil için ekimi beklemenizi tavsiye ederim ya da eylül sonu gibi...hem fiyatlar daha uygun hem de daha sakin oluyor..bir de kamp alanları var fiyat açısından en uygun yer oralar olsa gerek =)

herkeze selamlar.
arkadaşlar.ağustos ortalarında fethiyede konakladım.ısrarla tavsiyem aygül hotel. internette araştırın fotoğraflardanda fikir sahibi olabilirsiniz.eğer tekrar gidersem tek adresimdir.ben,eşim ve 10 yaşındaki oğlum konaklama,havuz ,kahvaltı ve akşam yemeği dahil hepsi 100 tl günlük.odalar klimalı, sıcak su, tv vede temiz.her odanın ölü deniz manzarası mevcut.havuz başında akşam yemeği ve kahvaltı ölü deniz manzarasıyla bir harika.ısrarla tavsiyemdir.fethiyenin içinde bile sadece kahvaltı oda fiyatı 80 tl dir. aygül hotel tavsiyem.ölüdenize birkaç km yola 0 mesafede.

Merkezde oda+kahvaltı 25 Tl'ye kaldım.Temiz ve klimalıydı.Kahvaltısı da güzeldi.Zaten hep dışarda olduğumdan sadece gece yatmaya gittim.

biz aile olduğumuz için belkide böyle fiyat vermişlerdir.

Bu yaz eşimle Ölüdenize gittiğimizde Ovacıkta bir apartta kalmıştık, adını şu anda hatırlayamıyorum ama çok güzel bir parttı, Kahvaltı dahil 60ytl kaldık, çok cazip gelmişti bize.

Fethiyede gidebileceğiniz birçok tatil yerleri var.Birkaç resmiyle bunları yazdım.

Kiyanos koyu
bandirma.jpg

burhaniye.jpg

balikesir-ayvalik.jpg

Mevcut resimleri tatil yerleri adlı yerden aldım.Tatil blogu sanırım
ayvalik.jpg

yokolucu' Alıntı:
Fethiyede gidebileceğiniz birçok tatil yerleri var.Birkaç resmiyle bunları yazdım.

Kiyanos koyu
bandirma.jpg

burhaniye.jpg

balikesir-ayvalik.jpg

Mevcut resimleri tatil yerleri adlı yerden aldım.Tatil blogu sanırım
ayvalik.jpg

Buralar Seyşellere benziyor yavv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri