Fethiye Ölüdeniz 1. Fotoğrafçılar Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nietsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,366

Nietsky

Ana Kamp
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar :smiley:
Foruma yeni üye olarak geç de olsa aranıza katıldım. Hemen konuya girip, hala 23 nisan için plan yapmamış fotoğrafçı arkadaşlar için güzel bir öneri sunabilirim.
21-23 nisan tarihleri arasında Ölüdeniz Belediyesi 1. Fotoğrafçılar buluşması düzenliyor. Ancak etkinlik için önceden kayıt yaptırmak gerekiyormuş. Yine de aşağıdaki adrese bir mail atıp, hala yer olup olmadığı sorulabilir. İlgili yazı aşağıdadır.

Görüşmek üzere, ışığınız bol olsun :D

ÖLÜDENİZ
1. FOTOĞRAFÇILAR BULUŞMASI
21-23 NİSAN 2007

Değerli Arkadaşlar,

Ölüdeniz’de 21 Nisan 2007 – 23 Nisan 2007 tarihleri arasında yapacağımız 1. Fotoğrafçılar buluşması etkinliklerinde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Ülkemizin deneyimli fotoğrafçıları ile gençleri buluşturmayı hedefleyen bu etkinlikler kapsamında atölye çalışmaları (Özcan Yurdalan) , söyleşiler, saydam gösterileri, çekim programları ve çevre gezileri (Faruk Akbaş) gerçekleştirilecek.

Bu ilk buluşmanın ülkemizde fotoğrafın ve fotoğrafçıların olanakları, koşulları ve sorunları konusunda bir fikir alışverişi, deney paylaşımı ve dertleşme ortamı sağlayacak sohbetlerle zenginleşmesini de bekliyoruz. Buluşmanın son oturumunda gelecek yıl ele alınacak konu başlıkları ve yapılacak etkinlikler kararlaştırılacak.

Konaklama Oludeniz kıyısında oluşturulacak çadır kampında gerçekleşecek. Dileyenler çevredeki otellerden yararlanabilecek.

Kamp konaklama, beslenme ve gezi giderlerinin Ölüdeniz Belediyesi tarafından karşılanacağı buluşmaya katılarak programı zenginleştirmenizi bekliyoruz.

Ayrıca beraberinizde sergilenmeye hazır iki fotoğrafınızı getirerek bu tarihler arasında açılacak sergiye katılmanız bizi sevindirecek.

Alttaki katılım formunu doldurarak en geç 1 Nisan 2007 tarihine kadar iletmenizi rica ediyoruz.
Katılım sayısı sınırlı olduğu için başvuru sırasına göre öncelik yapılacaktır.

Ölüdeniz Belediyesi

Proje sorumlusu Mutlu Ekiz
kayasanat@yahoo.com

KATILIM FORMU

Adınız, soyadınız:

Kaç kişi katılacaksınız (Diğer kişi varsa ismi):

Doğum tarihiniz ve yeri:

Mesleğiniz / Okulunuz:

Telefon numaranız:

E-posta adresiniz / E-mail :

Fotografik özgeçmişiniz:

İlker paşam,
İyi güzel etkinlik ama malesef yer kalmadı sanırım.
Ben aradım görüştüm. Mail attım. Kontenjan doldu dediler.
Giden olursa neler konuşuldu edildi burada bizimlede paylaşırsa sevinirim.
Bol fotoğraflı günler.

Hadi ya, yer kalmamış demek :(
Ben katılacağım, dönünce neler oldu, neler bitti paylaşırım.

Işığınız bol olsun.

Ynt: Fethiye Ölüdeniz 1. Fotoğrafçılar Buluşması

merhaba :smiley:
Fotoğrafçılar buluşması çok keyifli, dolu dolu geçti. Güzel dia gösterileri izledik, atelyelere katıldık, gezdik, eğlendik. İlk buluşması olmasının getirdiği ufak tefek sorunlar dışında oldukça doyurucuydu. Kamp ve yemek hizmeti de çok güzeldi. Seneye de umarım gidebilirim. Fotoğrafları henüz düzenleyemedim, birkaç gün içinde yayınlayacağım.

Fotoğraf makineniz yanınızdan eksik olmasın...

Ölüdeniz'den birkaç kare...
479481941_778788f79a_o.jpg

479481925_4648b8873d_o.jpg

479481943_9aab096fc4_o.jpg

479481939_947de4e9f2_o.jpg

479481931_a2a893d6a4.jpg

479481935_8948436a41_o.jpg

Fotoğraflar için çok teşekkürler. Gezileriniz oldukça verimli geçmiş. Valla orada olmak isterdim. İnşallah seneye beraberiz.
Işığın bol olsun paşam. İyi çalışmalar.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.