Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz geçen yıl eşimle 4 gün kaldık. Günlüğü 25TL idi(kendi çadırımızla 2 kişi) + buzdolabı 5TL. Bu sene sahibini aradım 50 TL olmuş. Ayrıca market filan yok. Ya Marmaris'e gideceksin yada yakındaki köyden ne bulursan alacaksın. Doğa ve deniz harika. Ancak denizi çoğunluk dalgalı olurmuş bizim şansımıza gittiğimizde dümdüzdü. Bu arada yenilenen web sayfasından aldığım izlenimim bu sene biraz muhafazakarlaştırmışlar. Bayanlara ayrı plaj gibi. Biz bu senede gitmeyi düşünüyorduk ancak fiyatlar ve diğer konu nedeniyle vazgeçtik. Başka sorunuz olursa çekinmeden sorunuz.
Merhaba Hakan bey.Boncuklu koyu büyük ve küçük boncuklu olarak iki ayrı koymuş.Ben bir görsel yüklüyorum acaba aynı yerden mi bahsediyoruz.öğrenebildiğim kadar herhangi bir işletme olmayan ücretsiz bir yermiş.Ayrıca internet sitesine ait bir link verebilirseniz sevinirim...İlginize çok teşekkürler..
Bizim gittiğimiz yer aşağıda linkini verdiğim yer. Sizin resimdeki yine aynı bölgedeki bir koy sanırım. Tam çıkaramadım. İsterseniz kendi resimlerimizden göndermeye çalışırım.
http://www.boncukkamping.com/#!iletisim/c3kh
iyi akşamlar
Not:Akşam 12 ye kadar bu numaradan beni arayabilirsiniz: 5057401070
haremlik - selamlık bir yer değil dileyen bayanlar için özel bir bölüm oluşturulmuş , diğer türlü zaten aynı deniz ve normal bir yaşam var burada arayıp öğrendim . Fiyatlar biraz pahalı belki ama ücretsiz wifi vb yüzünden olsa gerek ...
Tuncer beyin bahsettiği yer fethiyede Hakan beyin linkini verdiği yer Gökovada Boncuk Koyu kamp yeri yani bu iki yer farklı yerler.Gökova boncuk koyu mükemmel bir yer doğa ve deniz harika bazen öğleden sonra denizde biraz hareketlenme oluyor sahili biraz çakıllı ama denize sıfır bir yer olması çocuklar ve yaşlı kişiler için çok büyük avantaj bu sene market olayına biraz daha fazla önem verilmiş fiyatlar konusunda fazla bir şey söyleyemem.Ramazan ayında biraz sakin olur sessiz sakin vede eşsiz Gökova manzarası hele gün batımı muhteşemdir akşam üzeri gün batımını seyrederken iki duble içecekle manzarayı seyretmeye doyum olmaz.
Hakan bey link için teşekkürler , bahsettiğiniz yer gezi güzergahımın üzerinde bir aksilik olmazsa uğrar herşeyi yerinde görürüz.marmarisCj7 sizinde ilginize teşekkür ederim.Fethiye'de ki bahsettiğim yer ile ilgili bilginiz varsa öğrenmek isterim.
Merhabalar,muğlalı olarak sizlere fethiyedeki boncuklu koyundan bahsedeyim ama görselim yok,merkeze çok yakın birçok koydan oluşan bir yarımadadır,her tarafı çok güzeldir,türkiyede çam ağaçlarının gölgesinde denize girilen ender coğrafyalardan bir yerdir,tesis yoktur,en son sadece günübirlik gelenlerden araç parası alınıyordu,camp içinde müsade ederler sanırım.
Marmaristeki Boncuk Kampı ise,marmarise gelmeden 15 km beriden Çamlı köyünden girilen ve Kleopetra adasının karşısında olan ,yol ayrımın dan 7 km içeridesinde kalan,incekum plajınınyanında bir kamp yeridir işte görselleri,günlük ücret 50 tl
geldim..gördüm ve hala görmeye devam ediyorum.Boncuklu koyunda ikinci gecem.Birkaç gün daha kalıcam sanırım.Merkeze yakın olması sebebiyle ihtiyaçları karşılaması kolay.Deniz tertemiz ve harika...çok sakin bir yer..çünkü geceleri benden başka kimse yok gündüzleri günübirlik denize gelenler ile biraz hareketleniyor...su ..elektrik...tuvalet gibi imkanlar yok..dolayısıyla herhangi bir ücret te yok...ben donanımlı geldiğimde bu yönlerden herhangi bir sıkıntı çekmiyorum.tek sorun şivrisinek ve sabaha karşı uyandıracak derecede öten cırcır böceği yada çekirge..her neyse artık..bundan sonraki durak akyaka...görselleri tek başlık altında toplamayı düşünüyorum...saygılar sevgiler...
boncuk koyu hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz(alısverıs,kamp,ulasım).kampingde mi kaldınız ücret vererek yoksa kamping dışında mı . şimdidn teşekkürler
bir önceki mesajımda ufakta olsa bilgi vermiştim..ulaşım konusunda kendi aracınız yoksa;zaman zaman minibüsler koyun hemen kenarında ki yoldan geçiyorlar... merkeze çok yakın ..ormanlık bölgeden çıkar çıkmaz marina var zaten...orada ki market yada biraz daha ileride ki ilçe merkezinde istediğinizi bulabilirsiniz.sivrisinek durumunu takmazsanız..on numara bir yer.sahil kum değil çakıl..çadır için daha temiz bir durum emin olabilirsiniz..geceleri kimseler yok..belki alkol almaya gelen bikaç şahıs ..onlarda rahatsızlık vermiyor. Fethiye insanı na bayıldık..çok cana yakın ve saygılılar..ben ailemle iki gece üç gün kaldım..tuvalet , su ve elektrik gibi imkanlar yok..ben de donanım sağlam olduğundan sorun yaşamadım.kişisel düşüncem kamp için uygun bir yer..gerisi sizin takdirinize kalmış.. saygılar
adı geçen koy,karagözler mahallesi,tekne yapım tersanelerini geçtikten sonra,yarımadanın sağından tatil köyüne solundan bahsettiğiniz koya mı gidiliyor
Kendi gidişime göre tarif edeyim Enver bey..tersaneyi geçtikten sonra soldan yukarı...Hilside yol ayrımından sağa 1 km kadar devam edince..bölgede bu kadar çok koy olunca karışıyor sanırım.