uzun zamandan bu yana hafta sonları hobi amaçlı kullanmak için (ikinci araç olacak) 4x4 bakıyorum önceleri teriosa çok baktım ama low range seçeneğinin olmayışı beni vazgeçirdi sonraları vitara baktım onlarda mubarek neredeyse grandlardan pahalı şimdilerde ise aklım ferozada sanırım arazi şanzımanında 4x2 ve 4x4low seçenekleri mevcut ama feroza hakkında bilmediğim çok şey var forumdaki arkadaşların verdiği bilgileride ayrıntılı olarak okudum fakat sormak istediklerim olacak yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim
sanırım ferozada standart dif kilidi yok sonradan taktırmam mümkünmü taktıran varmı ?
acaba şasilimi yoksa monokok gövdelimi makas sistemi mevcutmu ve biraz yükseltmek çokmu zor olur ?
motorları 1.6 16v (1996 modeller) başka marka yada modelde kullanılmışmı lpg uygulanabilirmi?
yedek parça sıkıntısı çekermiyim ? (eşimde kullanacak far tampon ihtiyacım bolca olabilir ;D )
benzinde tüketimi ortalama ne kadardır ?
ilgilendiğim ikinci eller 110-145 bin km aralıklarında yaklaşık motor ömürlerinin ne kadarını doldurmuş olabilir ?
manuel ve otomatik hublu olanların hangisini tavsiye edesiniz yada hubları değiştirmek çok pahalıya patlarmı ?
saygılar
sanırım ferozada standart dif kilidi yok sonradan taktırmam mümkünmü taktıran varmı ?
acaba şasilimi yoksa monokok gövdelimi makas sistemi mevcutmu ve biraz yükseltmek çokmu zor olur ?
motorları 1.6 16v (1996 modeller) başka marka yada modelde kullanılmışmı lpg uygulanabilirmi?
yedek parça sıkıntısı çekermiyim ? (eşimde kullanacak far tampon ihtiyacım bolca olabilir ;D )
benzinde tüketimi ortalama ne kadardır ?
ilgilendiğim ikinci eller 110-145 bin km aralıklarında yaklaşık motor ömürlerinin ne kadarını doldurmuş olabilir ?
manuel ve otomatik hublu olanların hangisini tavsiye edesiniz yada hubları değiştirmek çok pahalıya patlarmı ?
saygılar