Tex Willer
Yeni Üye
Nisan-2011 ayı içinde Fas'a gitmek istiyorum. Yaklaşık 10 gün sürecek bu geziye yalnız başıma da çıkabilirdim. Ancak yanımda bir arkadaşın olması hem güvenlik, hem masraflar ( oto kiralama vb.gibi) hem de bilgi ve görgü alış verişi açısından, daha iyi olur diye düşündüm. Ben 1951 doğumlu, ingilizce konuşabilen, kendisiyle barışık biriyim. Kendinle barışık, Fas'ın kendine has koşullarını ve yaşam biçimlerini bilen ve bunları kabullenebilen, KENDİYLE BARIŞIK, POZİTİF ENERJİ'li birisi ile bu seyahât daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Kazablanka, Fez, Tanca, Meknes, Marakeş, Ucda, Varzazat gibi yerleri hem video, hem fotoğraf ile kalıcı yapmak istiyorum.
Bu 10 günlük tur, uçak ile gidiş dönüş, 3-4 yıldızlı otellerde konaklama, tren- otobüs, yeme-içme masrafları dahil-en fazla-1500 Euro'ya mal olacaktır.
Kendinle barışık-pozitif enerjili gezgin dostlara duyurulur.
Saygılarımla
Kazablanka, Fez, Tanca, Meknes, Marakeş, Ucda, Varzazat gibi yerleri hem video, hem fotoğraf ile kalıcı yapmak istiyorum.
Bu 10 günlük tur, uçak ile gidiş dönüş, 3-4 yıldızlı otellerde konaklama, tren- otobüs, yeme-içme masrafları dahil-en fazla-1500 Euro'ya mal olacaktır.
Kendinle barışık-pozitif enerjili gezgin dostlara duyurulur.
Saygılarımla