KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız
Selamlar
Bahsettiğiniz yerlere normal arabalar çıkıyor zincirli yada zincirsiz sizinkide çıkar uygun lastiklerle çok daha rahat çıkar.
aslında anlatmak istediğim basit 4*4 ler 2 ye ayrılıyor part time - full time sizinki gibi olanlar full time devamlı 4*4 diğerleri sürücü kontrolunde 4*2 den 4*4 lc ye kadar gidiyor.
mekanik, kuralı elektronikle ilgisi yok arazi şanzımanı yada arazi şanzımanı vazifesi yapan sistemler 4 tekeride aynı devirde döndürmek ister. bu devir çapı değiştimi yük aks ayna mahruti vs. geçip yine şanzımana biner vs.
uzattım .
Katılacak arkadaşlar adını listeye eklesin lütfen,geç kalma durumunuz vs. olur,irtibata geçemez isek yola çıkarız.. Pazar günü saat 10:00'da Ek-can petrolde buluşuyoruz.Konu içinde telefon numaralarımız mevcut.Sıkıntı yaşarsanız çekinmeden arayın.
Assasin' Alıntı:
Katılacak arkadaşlar adını listeye eklesin lütfen,geç kalma durumunuz vs. olur,irtibata geçemez isek yola çıkarız.. Pazar günü saat 10:00'da Ek-can petrolde buluşuyoruz.Konu içinde telefon numaralarımız mevcut.Sıkıntı yaşarsanız çekinmeden arayın.
Selamlar
Bu akşam yola çıkıyoruz çocuklar izmiti ayarlamışlar bu akşam izmite gelicez bacanakta kalıcaz yarın Allah kerim yukarda kar olması benim için iyi oldu çocukların amaç face ye ilk karlı resmi koymakmış demek kar olmasa artık bolu falan devam ettirecekler beni.
kendimi eklerken 8 parantez koyunca o şekil çıkıyor enteresan.
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar
Bu akşam yola çıkıyoruz çocuklar izmiti ayarlamışlar bu akşam izmite gelicez bacanakta kalıcaz yarın Allah kerim yukarda kar olması benim için iyi oldu çocukların amaç face ye ilk karlı resmi koymakmış demek kar olmasa artık bolu falan devam ettirecekler beni.
kendimi eklerken 8 parantez koyunca o şekil çıkıyor enteresan.
Abi bizim de avantajımız İzmit'te yaşamak.Her mevsimi yaşıyoruz,her türlü etkinliğe olanak sağlıyor. Türkiye'deki çoğu şehirden çok daha özel bir şehir aslında İzmit..
Saygılar bizden..
Kızartırız abi lafımı olur. Doğrudur abi , Suadiye tarafından çıkılacak ama yarın duruma göre bakarız,belki Maşukiye tarafından çıkarız,Suadiye tarafından ineriz. Hava kararınca mükemmel o yolun manzarası..