Evladımın Kramponları Geldi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,293

Etiketler
Ynt: Evladımın Kramponları Geldi

rubi1.jpg

Güle güle kullanın İlker Bey.

Ebat nedir? Yükseltme yaptınız mı araçta?

10 sene sonrası kesinlikle düşündüğüm bir araç.

Keşke şu an daha çok satılsa da ikinci eli niş olmasa. :smiley:

Güle güle kullanın Maaşallah,kim neyle oynarsa oynasın cjsi zj si xjsi hava;makina bu.

maaşallah gerçekten evlat ta, kramponlar da süper, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

Arkadaşlar hepinize teşekkürler....Onur bey lastikler Cooper 'ın 35 x 12.5x 17 ,yükseltme kiti olarak araç zaten eski kasalara göre fabrika çıkışı biraz daha yüksekti ben, Superlift 'in 2' basic kitini uyguladım..Bir de lastiklerin oluşturduğu yükseklikle tay gibi oldu :smiley:
5' yükseltme kitini deneme olarak Atilla Özen' le uyguladık.
Adamlar JK 'yı öyle bir yaratmışlar ki fazla kurcalanmaya gelmiyor. 5' full kiti uyguladık. Amerikadaki modeller için ESP calibration için bir çip üretmişler ama dizel versiyonlular için garanti vermiyoruz dediler. Tabii ESP calibration yapamadağımızdan, önce ESP ikaz lambası yandı,sonra huysuz bir at sırtından nasıl birini atmaya çalışırsa başladı RUBİ 'yi silkelemeye :smiley: Atilla'ya ertesi sabah döndüğümde,Atilla test sürüşü için direksiyon başına geçti ve 20 m gidemeden dükkana döndü :smiley: Direksiyon amortisörünü patlatmış yağ sızdırıyordu,pitman kolunu tampon alt koruma saçına yaslamıştı,takozları yerinden oynatmış...Çocuk huysuz, kıyafeti üzerine geçiremedik...5' kiti paketine koyup ESP calibration çipini beklemek üzere askıya aldık ve 2' basic kite geri döndük...Tabii gösterge de ESP hatasını algıladığından ikaz ışığı sürekli yanmaya başladı.. Master servis'ten içeri girdiğim anda sanki babasını şikayet eden çocuk gibi göstergede ne kadar ikaz ışığı varsa yakmaya başladı :smiley: Gösterge tablosu lunapark gibiydi:smiley: Servis çalışanı ne yaptın abi buna dedi...Neyse comp. bağlayarak gerekli işlemleri yaptılar sağ olsunlar... O günden beri yanına yaklaşmıyorum garajda sakinleşmesini bekliyorum... Çok ama çok sinirlendi garibim....Ben bugüne kadar böyle tepki veren bir araç görmedim :smiley:

Nefis görünüyor, güle güle kullanın ;) Ancak yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla oynamaya pek izin vermeyen bir araç. 3" kiti ve 37" lastikleri sorunsuz takmışlardı ama 5" de iş değişiyor demek ki...

Evet Esp calibration şart sanırım ...ciddi sıkıntılar hissettirdi Jeep 'in direksiyonundayken.... Teşekkürler..

Tek kelime ile "Mükemmel" ,gerçekten estetik, yırtıcı ve güçlü bir araç. Birkez 3.0 Dizel 2007 modelini kullandım çok iyiydi, alt yapısı çok kemikli, Offroad için çok uygun bir araç. Güle güle kullanın.

güle güle kullanın cok güzel olmuş gercekden maslakda görmüşdüm yanılmıyosam aracınızı normal opsiyonları bile güzelken bu hali ile tadına doyum olmaz

harika olmuş canavar güle güle kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR