arkadaşlar 87-92 model arası bir lada niva hakkında ne düşünürsünüz ?
Frontera benim aracım olmasına rağmen annemim RR'ını 8 ay önce satması nedeni ile "evin tek arabası " oldu
bu yüzden de 1-2 ay içinde bütçem ona elverdiği için 87-92 arası bir lada niva almak istiyorum.
aslında ilk fikir palio vandı. ama oda ticari araç sayıldığından polis onda da psikoteknin belgesi vb. evrakları isteyeckmiş. birde muayenesi 1 yıl.
bunlar palio da eksiler oluşturunca zaten aklımdaki fikir olan nivaa dedim.
Ama soru şu... Ya aldığım niva elimde patlarsa... Niva alırken nelere dikkat etmeliyim. Araç arazide kullanılacağı gibi şehirdede kullanılacak. Tem de falan giderken arıza yapmaması lazım...
Tamam 20 yıllık bir araç alacağım ama başlıca nelerine dikkat etmeliyim?
Arazilerini nasıl kontrol ederim?
Motorun ciddi hararet problemi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Lpg sistemi ile ilgili kontrollerde nelere dikkat etmeliyim?
Yapmam gereken mekanik modifikasyonlar varmı ?
Ana mekanik parçaları pahalımıdır? (şanzıman, baskı balata, radyatör vb)
Tamam çok soru sordum son sorum
Arka koltuk yatabiliyor mu? Bagaj kapasitesi için...
Sahibinden.com daki ilanlar istanbul dışında o yüzden bir gözüm kapalı alacağım. Tabiki masraf edeceğim. Ama aldımmı biraz da sürebilmeliyim.
Birde şehir içi kullanımı nasıldır? Direksiyonu, görüşü, vitesleri? Beni en korkutan kısmı duyduğuma göre manuel jikle imiş... Ben otomatiğe alışığım..
Frontera benim aracım olmasına rağmen annemim RR'ını 8 ay önce satması nedeni ile "evin tek arabası " oldu
bu yüzden de 1-2 ay içinde bütçem ona elverdiği için 87-92 arası bir lada niva almak istiyorum.
aslında ilk fikir palio vandı. ama oda ticari araç sayıldığından polis onda da psikoteknin belgesi vb. evrakları isteyeckmiş. birde muayenesi 1 yıl.
bunlar palio da eksiler oluşturunca zaten aklımdaki fikir olan nivaa dedim.
Ama soru şu... Ya aldığım niva elimde patlarsa... Niva alırken nelere dikkat etmeliyim. Araç arazide kullanılacağı gibi şehirdede kullanılacak. Tem de falan giderken arıza yapmaması lazım...
Tamam 20 yıllık bir araç alacağım ama başlıca nelerine dikkat etmeliyim?
Arazilerini nasıl kontrol ederim?
Motorun ciddi hararet problemi olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Lpg sistemi ile ilgili kontrollerde nelere dikkat etmeliyim?
Yapmam gereken mekanik modifikasyonlar varmı ?
Ana mekanik parçaları pahalımıdır? (şanzıman, baskı balata, radyatör vb)
Tamam çok soru sordum son sorum
Sahibinden.com daki ilanlar istanbul dışında o yüzden bir gözüm kapalı alacağım. Tabiki masraf edeceğim. Ama aldımmı biraz da sürebilmeliyim.
Birde şehir içi kullanımı nasıldır? Direksiyonu, görüşü, vitesleri? Beni en korkutan kısmı duyduğuma göre manuel jikle imiş... Ben otomatiğe alışığım..