Erzurum Dadaşkent Ormanı Közde Marshmallow Ve Kestane

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanakbuga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,562

ayhanakbuga

Kamp I
Mesajlar
170
Tepkime Puanı
133
Yaş
43
Yer
Erzurum
Baba oğul, haftaiçi pek dışarı çıkamadığımız için, haftasonu tatilini fırsat bilip ikimizin de sevdiği ormana gittik. Filmlerde görüp merak ettiğim marshmallowu ateşte denemek istedim. Mevsim kestane mevsimi... hazır ateş yakmışken közde kestaneyi de denedik, güzelmiş. Güneş olmasına rağmen oğlum üşüdü. Odunlar ıslakken uzun süre yakamadım. Çevredeki atık poşetler ateşin büyümesinde işe yaradı.
 

Etiketler
közde
marshmellow u normalde hiç sevmem ama sırf merakımdan közde denemek istiyorum. Sizde ilk defa yapmışınız deneyimleriniz nelerdir.
Kestane sezonunu geçen hafta açtık bizde. Közde muz çikolatayı şiddetle önerirsim.



 

Marshmallow közde, kremalı şeker gibi... sevmiyorsanız benim gibi közde de sevmezsiniz. Deneyim merakınızı giderebilir. Közde muz tatlısı da muz ham değilse yerişmişse güzel oluyor. Biz de denemiştik de