Erkeğin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,477

Etiketler

Ynt: Erkegin Ayrıldıktan Sonraki ilk 60 Saniyesi

Bir yanlışlık olmasın. Erkekler bu kadar kelimey 60 sn. değil 60 saat düşünseler bir araya getiremezler :p

Ynt: Erkegin Ayrıldıktan Sonraki ilk 60 Saniyesi

erkekler en azından düşünüyor, kadınlar bu kadar şeyi 60 saatte değil, 6 saniyede sesli olarak ifade edebiliyor. aynen şu şekilde "dırdırdırdır" ;)

Ynt: Erkegin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi

Düşünen erkekler arasında bir istisna olabilirsin ama dinlemiyorsunuz da...Çünkü siz anlıyorsunuz diye konuştuğumuz şeyler bile algılayamadığınızdan kulağınıza dırdır diye sesler halinde geliyor (Pardon, alıyorlar. Üzerine alınma sakın. Yoksa 24 saat için bu konuyuda dondurursun :smiley: Daha diyeceklerim var çünkü :smiley:

Ynt: Erkegin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi

Bursalı' Alıntı:
Düşünen erkekler arasında bir istisna olabilirsin ama dinlemiyorsunuz da...Çünkü siz anlıyorsunuz diye konuştuğumuz şeyler bile algılayamadığınızdan kulağınıza dırdır diye sesler halinde geliyor (Pardon, alıyorlar. Üzerine alınma sakın. Yoksa 24 saat için bu konuyuda dondurursun :smiley: Daha diyeceklerim var çünkü :smiley:

aynen...:smiley: dinlememek konusuna aynen katılıyorum :smiley:

Ynt: Erkeğin Ayrıldıktan Sonraki İlk 60 Saniyesi

yol' Alıntı:
erkekler en azından düşünüyor, kadınlar bu kadar şeyi 60 saatte değil, 6 saniyede sesli olarak ifade edebiliyor. aynen şu şekilde "dırdırdırdır" ;)

sedat bey cok güzel söylemişşiniz
eğer bide benim gibi 3 kadınla ( 2 abla + anne) ile büyüyen varsa off offf offff

sedat bey konuya cok güzel yaklasıyosunuz
sizi tebrik ediyorum
ama cennete gidiyosak allahın sevdiği kullarıyızdır
orda işkence yoktur heralde ;)

hakkı sana abi tavsiyesi annende olsa ablanda kız arkadaşında tüm bayanlarla iyi gecinmenin en basit ve baş ağrısız yolu bir kulağın duymayacak bi gözün görmeyecek yoksa hayat işence haline alır ..hee dersenki bu işkenceden sonra öteki tarafda rahat etmeyi düşünüyoru o başka :smiley:)) ama ben hep derim cennette cehennemde bu dünya :smiley:)

Hem dırdırımıza kızarsınız, hem de bizsiz yapamazsınız yahu ;D

Ahmet Altan demiş ki;

Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar. :smiley:

haklısın ünal abi aynen senin gibi düşünüyorum
ama Fatoş hanımında dediği doğru bişey var

ekiNoks' Alıntı:
Hem dırdırımıza kızarsınız, hem de bizsiz yapamazsınız :smiley:

Bayanlar aslında hep haklıdır da erkekler bunu kabul etmek istemezler genellikle ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR