73 model Jeep Cj5imi satmaya karar verdim. Aracı aldığımdan beri kendi isteklerim doğrultusunda geliştirdim fakat bunu çirkin görünen eklemelerden kaçınarak ve aracın orjinalliğini koruyarak yaptım. Araçta 3800cc orjinal motor bulunmaktadır. Garanti verebileceğim kadar iyi durumdadır. Gösterdiğim 3 ustanında onayını almıştır. Sizin ustanız da onay verecektir. Şanzumanı yaklaşık 2 ay önce komple yenilenmiştir. Yürüyen aksam vs. sorunsuzdur. Araç 73 model olmasına rağmen ateşleme sistemi 77 model üstünde kullanılan elektronik sistem ile değiştirilmiştir. Araçta hidrolik direksiyon mevcuttur. Ruhsata işli LPG vardır. Şanzumanı yaptırdığım zaman yani 2 ay önce huma otodan alınan britpart 9000lik vinç mevcuttur. Aynı zamanda 3 haftalık 105amper mutlu akü vardır. Sony usb girişli ve auxlu teyp aldım fakat bağlamak henüz nasip olmadı dolayısıyla onu ve araca ait birçok ekstra malzemeyi (yazlık bikini, yedek boya, yangın tüpleri, ek sis farları, yedek tampon vs.) yanında vereceğim. Son olarak araçta hardtop mevcuttur ve renk uyumu gerçekten çok şıktır. Fiyat olarak 15.000tl düşünüyorum fakat ufak birşeyler yapılabilir. Takas olarak landrover defender önceliğimdir. Saygılar