En yakışıklı ve orjinal CJ5 (takas olabilir)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bikerboi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,996

bikerboi

Ana Kamp
Yer
Beykoz
73 model Jeep Cj5imi satmaya karar verdim. Aracı aldığımdan beri kendi isteklerim doğrultusunda geliştirdim fakat bunu çirkin görünen eklemelerden kaçınarak ve aracın orjinalliğini koruyarak yaptım. Araçta 3800cc orjinal motor bulunmaktadır. Garanti verebileceğim kadar iyi durumdadır. Gösterdiğim 3 ustanında onayını almıştır. Sizin ustanız da onay verecektir. Şanzumanı yaklaşık 2 ay önce komple yenilenmiştir. Yürüyen aksam vs. sorunsuzdur. Araç 73 model olmasına rağmen ateşleme sistemi 77 model üstünde kullanılan elektronik sistem ile değiştirilmiştir. Araçta hidrolik direksiyon mevcuttur. Ruhsata işli LPG vardır. Şanzumanı yaptırdığım zaman yani 2 ay önce huma otodan alınan britpart 9000lik vinç mevcuttur. Aynı zamanda 3 haftalık 105amper mutlu akü vardır. Sony usb girişli ve auxlu teyp aldım fakat bağlamak henüz nasip olmadı dolayısıyla onu ve araca ait birçok ekstra malzemeyi (yazlık bikini, yedek boya, yangın tüpleri, ek sis farları, yedek tampon vs.) yanında vereceğim. Son olarak araçta hardtop mevcuttur ve renk uyumu gerçekten çok şıktır. Fiyat olarak 15.000tl düşünüyorum fakat ufak birşeyler yapılabilir. Takas olarak landrover defender önceliğimdir. Saygılar

ABCD0017.jpg

ABCD0018.jpg

ABCD0019.jpg

ABCD0002.jpg

ABCD0003.jpg

Etiketler
Ynt: En yakışıklı ve orjinal CJ5 (takas olabilir)

Bu fotoğraflar da 10 Nisan 2011 tarihinde Riva da yapılan offroad yarışlarından..

www4x4dergicombeyoff_115.jpg

www4x4dergicombeyoff_116.jpg

www4x4dergicombeyoff_117.jpg

www4x4dergicombeyoff_118.jpg

www4x4dergicombeyoff_119.jpg

Hardtopı merak edenler için şuan evimdeki kapalı garajda muhafaza etmekteyim. Aracı alan arkadaşa araçla birlikte vereceğim. Alana şimdiden hayırlı olsun..

183362_10150104415399075_702639074_6301338_5027647_n.jpg

hayırlı satışlar güzel makine ve çok iyi fiyat inşallah değirini bilecek ve aile içinden birine gider.

Çok teşekkür ederim Ali Bey bende aile içinde kalmasından yanayım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri