B bgunseren Ana Kamp Mesajlar 84 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 15 Ocak 2013 #226 Skyline Stephen King uyarlaması ...
ece Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Ocak 2013 #227 Ateşin düştüğü yer 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
serci07 Kamp III Mesajlar 805 Tepkime Puanı 1 Yer Alanya 21 Ocak 2013 #228 film sayılmaz ama sinemada cem yılmazı izledim
bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 21 Ocak 2013 #229 Ben 2-3 gündür. M.Ali Birand ve Sabetay'ların filmini izliyorum Nasıl olup ta, fakir/babasız bir aile iken , Galatasaray Lisesinde okuduğunu, sonra parasızlıktan Üniversiteyi yarım bırakıp,Yurtdışına okumaya gittiğini dönüşte, o zamanın basın imparatoru Nezih Demirkent'in kızıyla evlendiğini. Son olarak Anadolu Hisarı Aile Mezarlığına gidişi filmini.
Ben 2-3 gündür. M.Ali Birand ve Sabetay'ların filmini izliyorum Nasıl olup ta, fakir/babasız bir aile iken , Galatasaray Lisesinde okuduğunu, sonra parasızlıktan Üniversiteyi yarım bırakıp,Yurtdışına okumaya gittiğini dönüşte, o zamanın basın imparatoru Nezih Demirkent'in kızıyla evlendiğini. Son olarak Anadolu Hisarı Aile Mezarlığına gidişi filmini.
ece Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 13 Şub 2013 #230 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? Umut Isıgım (((((Şiddetle tavsiye dilir)))))
alkan.kadir Kamp I Mesajlar 169 Tepkime Puanı 2 13 Şub 2013 #231 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? inception, izlemekte biraz geç kaldım ama güzel filmdi.
bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 13 Şub 2013 #232 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? HÜKÜMET KADIN ı izledim Bu kadar güzel bir konu, ancak, bir senaristin elinden , bu kadar kötü işlenir. Konu harika, işleniş rezalet. Vakit ayırıp gitmeyiniz.....
Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? HÜKÜMET KADIN ı izledim Bu kadar güzel bir konu, ancak, bir senaristin elinden , bu kadar kötü işlenir. Konu harika, işleniş rezalet. Vakit ayırıp gitmeyiniz.....
ece Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 13 Şub 2013 #233 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? bkocoglu' Alıntı: HÜKÜMET KADIN ı izledim Bu kadar güzel bir konu, ancak, bir senaristin elinden , bu kadar kötü işlenir. Konu harika, işleniş rezalet. Vakit ayırıp gitmeyiniz..... Genişletmek için tıkla ... Konu gerçek bir hikayeymiş zaten . ama komedi olarak ve görselinde beklentiyi yüksek tutmamak lazım fragmandada film kendini belli ediyo açıkçası.
Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? bkocoglu' Alıntı: HÜKÜMET KADIN ı izledim Bu kadar güzel bir konu, ancak, bir senaristin elinden , bu kadar kötü işlenir. Konu harika, işleniş rezalet. Vakit ayırıp gitmeyiniz..... Genişletmek için tıkla ... Konu gerçek bir hikayeymiş zaten . ama komedi olarak ve görselinde beklentiyi yüksek tutmamak lazım fragmandada film kendini belli ediyo açıkçası.
bluedreamms Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 3 19 Şub 2013 #234 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? Kafa Avcıları Cok kotu değil http://www.beyazperde.com/filmler/film-192051/
Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? Kafa Avcıları Cok kotu değil http://www.beyazperde.com/filmler/film-192051/
Gültekin Bindik bi alâmete, gediyoz seyahate... Mesajlar 531 Tepkime Puanı 11 Yer İstanbul 23 Şub 2013 #235 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? "Acıdan bahsetme. Bizde ondan çok var." “Aşk, en güzel bahanesidir şiirin” Kelebeğin rüyası [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q4fMekvVqQ8[/youtube] İzleyin mutlaka...
Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? "Acıdan bahsetme. Bizde ondan çok var." “Aşk, en güzel bahanesidir şiirin” Kelebeğin rüyası [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q4fMekvVqQ8[/youtube] İzleyin mutlaka...
ece Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 23 Şub 2013 #236 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? Aşk seansları 8) 8) 8) 8) 8) 8)
arikandalı Reşat Mesajlar 216 Tepkime Puanı 9 Yer antalya 26 Şub 2013 #237 Ynt: En Son Hangi Filmi İzledik? merhabalar ben premium rush izledim güzeldi..
F fulbaibu Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 2 21 Şub 2021 #238 Netflix'te Greta filmini izledim. Gayet başarılı, sadece biraz daha heyecanlı sahne katabilirlerdi.