En iyi arazi aracı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cerenilker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,412

cerenilker

Yeni Üye
Hangi arazi aracı daha iyidir kara veremedim bi türlüü yardımcı olursanız sevınırım vergisi az olsun :smiley: fiyatı uygun olsun yanı orta derece olsun kaliteli olsun :smiley:
Şöyle bir liste yaptım
-Jeep grand cherokee 4.7
-Hummer h2
-Mercedes-Benz GL-Class
-Toyota FJ Cruiser
-Toyota Land Cruiser
-Lada Niva
-land rover discovery
-jeep patriot
-Nissan Pathfinder r50

Etiketler
Ynt: En iyi arazi aracı?

Aracı ne amaçla kullancağınıza göre değişir bu , malum arazi araçlarının kabiliyetleri birbirinden farklı. :smiley: Ne amaçla kullanacağınızı açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

cerenilker' Alıntı:
Hangi arazi aracı daha iyidir kara veremedim bi türlüü yardımcı olursanız sevınırım vergisi az olsun :smiley: fiyatı uygun olsun yanı orta derece olsun kaliteli olsun :smiley:
Şöyle bir liste yaptım
-Jeep grand cherokee 4.7
-Hummer h2
-Mercedes-Benz GL-Class
-Toyota FJ Cruiser
-Toyota Land Cruiser
-Lada Niva
-land rover discovery
-jeep patriot
-Nissan Pathfinder r50

VErgisi düşük ekonomik ve en iyi arazi aracı diyorsun ... O zaman cevabın Hummer H2 :D

cerenilker' Alıntı:
Şöyle bir liste yaptım
-Jeep grand cherokee 4.7
-Hummer h2
-Mercedes-Benz GL-Class
-Toyota FJ Cruiser
-Toyota Land Cruiser
-Lada Niva
-land rover discovery
-jeep patriot
-Nissan Pathfinder r50

Bu sorunun cevabı çok kolay değil. Parametreler çok farklı.
Benim size tavsiyem forumu bir gözden geçirin zira bu sorunuzun benzerleri çok var. Dolayısı ile de birçok yorum ve cevap tabi...

valla parasına bağlı eğer paranız çoksa hummerden daha iyi yapılmış cip dünyada yoktur (askeri araçlar dışında tabi). Eğer lüks olsun bol özellikli oolsun derseniz range rover olabilir navigatör olabilir ondan sonra sıra
mitsubishi
jeep
suziki ...
gibi olur
Saygılar

Oguzhanyldrm' Alıntı:
valla parasına bağlı eğer paranız çoksa hummerden daha iyi yapılmış cip dünyada yoktur (askeri araçlar dışında tabi). Eğer lüks olsun bol özellikli oolsun derseniz range rover olabilir navigatör olabilir ondan sonra sıra
mitsubishi
jeep
suziki ...
gibi olur
Saygılar
Tatbikatlarda kuma saplanan hummerları çeken yine LRDefender.. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR