iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 28 Ağu 2006 #1 Siz en çok hangi kanalları seyrediyorsunuz?
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 28 Ağu 2006 #2 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? Discovery, NG, cnbc-e, TRT1-2 , tv8, eurosport, azTV
S Simetri Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 28 Ağu 2006 #3 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? AzTv ne dir ? yukardakileri ekliyorum İZ dijiturk 88.kanal tavsiye edil,ir
Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? AzTv ne dir ? yukardakileri ekliyorum İZ dijiturk 88.kanal tavsiye edil,ir
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 28 Ağu 2006 #4 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? Simetri' Alıntı: AzTv ne dir ? yukardakileri ekliyorum İZ dijiturk 88.kanal tavsiye edil,ir Genişletmek için tıkla ... azerbeycan televizyası
Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? Simetri' Alıntı: AzTv ne dir ? yukardakileri ekliyorum İZ dijiturk 88.kanal tavsiye edil,ir Genişletmek için tıkla ... azerbeycan televizyası
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 541 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 28 Ağu 2006 #5 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? Simetri' Alıntı: AzTv ne dir ? yukardakileri ekliyorum İZ dijiturk 88.kanal tavsiye edil,ir Genişletmek için tıkla ... sırf şu kanal için digiturk almayı düşünüyorum ama ayda 30küsür milyonda vermeye gönlüm razı gelmiyor
Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? Simetri' Alıntı: AzTv ne dir ? yukardakileri ekliyorum İZ dijiturk 88.kanal tavsiye edil,ir Genişletmek için tıkla ... sırf şu kanal için digiturk almayı düşünüyorum ama ayda 30küsür milyonda vermeye gönlüm razı gelmiyor
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 28 Ağu 2006 #6 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? hocam 15lik olanından al...
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 541 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 28 Ağu 2006 #7 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? 15likde var mı iztv?
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 29 Ağu 2006 #8 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? neden olmasın ki?
G gamxe Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ağu 2006 #9 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? cnbc-e, discovery channel, mtv... bir de history channel vardı ama digiturke gecti sanırım
Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? cnbc-e, discovery channel, mtv... bir de history channel vardı ama digiturke gecti sanırım
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ağu 2006 #10 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? discovery, NG
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 29 Ağu 2006 #11 Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? evet hocam CNN Türk'te de güzel prog.lar var bu ara..
Ynt: En çok seyrettiğiniz televizyon kanalları? evet hocam CNN Türk'te de güzel prog.lar var bu ara..
baymineral Kamp III Mesajlar 522 Tepkime Puanı 1 Yer İzmit Web blog.milliyet.com.tr 29 Ağu 2006 #12 Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? Tabiki Discovery ve National Geographic ve de PowerTürk.
Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? Tabiki Discovery ve National Geographic ve de PowerTürk.
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 30 Ağu 2006 #13 Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? Fotoğrafçılık ve off-road'a en çok yer veren kanal İZ tv Sedat hocam bence sırf o kanal için digiturk almaya değer Onun dışında Cnbc-e, Discovery, NGC, NTV ve tabii ki Fashion TV ;D
Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? Fotoğrafçılık ve off-road'a en çok yer veren kanal İZ tv Sedat hocam bence sırf o kanal için digiturk almaya değer Onun dışında Cnbc-e, Discovery, NGC, NTV ve tabii ki Fashion TV ;D
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,412 Tepkime Puanı 541 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 30 Ağu 2006 #14 Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? Deep' Alıntı: Fotoğrafçılık ve off-road'a en çok yer veren kanal İZ tv Sedat hocam bence sırf o kanal için digiturk almaya değer Onun dışında Cnbc-e, Discovery, NGC, NTV ve tabii ki Fashion TV ;D Genişletmek için tıkla ... o halde taşınırsam kablotv bağlattırmayayım, doğru digitürk bayine
Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? Deep' Alıntı: Fotoğrafçılık ve off-road'a en çok yer veren kanal İZ tv Sedat hocam bence sırf o kanal için digiturk almaya değer Onun dışında Cnbc-e, Discovery, NGC, NTV ve tabii ki Fashion TV ;D Genişletmek için tıkla ... o halde taşınırsam kablotv bağlattırmayayım, doğru digitürk bayine
baymineral Kamp III Mesajlar 522 Tepkime Puanı 1 Yer İzmit Web blog.milliyet.com.tr 30 Ağu 2006 #15 Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? yol' Alıntı: o halde taşınırsam kablotv bağlattırmayayım, doğru digitürk bayine Genişletmek için tıkla ... Bencede yerinde bir davranış olur. Senin gibi bir doğa adamına İZ Tv yakışır.
Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? yol' Alıntı: o halde taşınırsam kablotv bağlattırmayayım, doğru digitürk bayine Genişletmek için tıkla ... Bencede yerinde bir davranış olur. Senin gibi bir doğa adamına İZ Tv yakışır.
iceman Kamp III Mesajlar 572 Tepkime Puanı 7 Yer Tekirdağ-İstanbul 30 Ağu 2006 #16 Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? SEdatçım mineral de onay verdiğine göre evet sen dicitürk e geç bence de...
Ynt: En Çok Seyrettiğiniz Televizyon Kanalları? SEdatçım mineral de onay verdiğine göre evet sen dicitürk e geç bence de...