Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,158

balkan

Ana Kamp
Yer
Balıkesir Bigadiç
Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım elektrik gereksinimi duymadan soğutma yapabilen buzdolabı var bende geçen sene almıştım ve bu ürün yüzde 100 türk malı bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim... Bu alet dış ortam sıcaklığına bakmaksızın 3-4 dereceye kadar soğutma yapabiiliyor ve bildiğimiz piknik tüpü ile çalışıyor üzerinde termostatı var soğutma derecesini ayarlayabiliyoruz ve gaz tüketimi çok az 24 saatte 18-20 gr. sandık tipi ve 35 litre hacmi var şimdilik bu kadar sorularınızı bekliyorum ve ayrıca kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum...

Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı

Üç sistemli denilen lpg, 12 ve 220 volt ile çalışan "Karavan tipi" de denilen soğutuculardan bahsediyorsunuz herhalde?

evet sayın abim 12-220 ve lpg ile çalışanlardan bahsediyorum elektriği olmayan yerde bir nimet bunlar ben de ilk duyduğumda inanamamıştım ama yapmışlar adamlar ve performansı mükemmel eğer full ayarda çalıştırırsanız içinden çıkan şey soğukluğundan dolayı yenilemiyor...

[attachment=1]

Aşağıdaki başlıkta bu dolaplarla ilgili bilgi bulabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19528.0

Bana gelince, benim aracım küçük, Termoelektrik buzdolabı kullanıyorum. Buzdolabımda bazı iyileştirmeler yaptım. Şimdi daha iyi soğutuyor. Normalde buz kaseti takviyesiyle kullanıyordum. çok sıcak havalarda, Buz kaseti koymasam bile yine de yiyeceklerimi birkaç gün bozmamak adına başarılı oluyordu. Şimdiki durumunda ise buz kasetine gerek kalmadı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45395.0

Not: Aracımda iki akü var.

Bu makinalardan bir adet benimde almam lazım fiyati nedir yada siz kaça aldınız

selamlar ben geçen sene istanbul fabrika satış mağazasından 300 tl civarı almıştım sanırım faturası ve garanti belgesi de beraberinde gelmişti kesinlikle tavsiye ederim ...

adres telefon alabilirmiyim firma hakkında

Kaysu dayanıklı tük. malları ve soğutma san.ti.ltd.şti. 0352 321 1430 bu telefon fabrikaya ait ama istanbul fabrika satış mağazasının telefon numarasının tam üzerinde imza var o yüzden okuyamadım ama adresini yazayım kaysu dayanıklı tük. malları yeşiltepe mh.no:26 zeytinburnu istanbul fax : 0212 679 9241 bu fax no ile tel no sorabilirsiniz yada numaranızı yazıp beni ara diye bi fax çekerseniz arayacaklardır sanırım... ve bu ürünler 3 yıl garantili...

http://www.kleo.com.tr/pxp/urunler/portacool-3517.php

tek sorun aracın 24 volt olması zannedersem 12-220 ve gazla çalışıyor tek aküden çekip bağlama yapacagız yada 24-12 cevirici alacağız

firmayla konuşursanız belki 24 volt yaparlar

olabilir aslında herkese hitap etmek için 12-24-220-gazlı olabılırdı ama görüşülebilir.

aslında hiç gerek yok oto elektrikçiye direk aküden bi hat çektirip müsait bir yere çakmak soketi koyduracaksın ve 12 volt la ilgili her işini oradan göreceksin en temizi bu bence...[attachment=1]

SON KONULAR - FORUM