ELBET 1 GÜN L200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TAYFUN KARAMAN 08 HOPA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,578
SLM.
Çok uzun zaman önce aşık olmuştum pick-up'lara..ve chevrolet custom (kısa kasa) ile araba sürmeyi öğrendim.Daha sonra Land rover defender ile tecrübelerim devam etti..

Neyse konuya gireyim .Ranger,d-max,navara,amarok ve L200'dan birini artık almam gerektiğini düşünüyorum.Kısa süreli araştırmalardan sonra (özellikle yaban tv'deki izci programında okan tozun'un memleketim Artvin'de kullandığı L200'ün performansını görünce) L200' e gönlüm kaydı yalan yok.İnşallah orta vadeli planlarımda bir 4*4 yer alıyor. :smiley: :smiley:

Sormak istediğim euro ncap testlerinde araba diye para verip binmeyeceğiniz araçlar beş yıldız alırken, bu saydığım pick up'lar neden 5 yıldız alamıyor. ???sadece 2012 ford ranger 5 yıldız alabilmiş.Bu kadar cüsseli makinelere bu durumu yakıştıramadım.Anlamadığım bir durum var heralde ??? Bu pick uplarda arka koltuklardaki diz mesafesi genelde dar.Çocuk koltuğu bağlasak yeterli yer kalır mı ??Uzun yolculuklar da sıkıntı oluyor mu ??L200 kullanan arkadaşlar bu konuda sorun yaşıyor mu..

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: ELBET 1 GÜN L200

2012 ranger ncap sonucunu bilmiyorum ama piyasada ncap 1-2 yıldızlı bir sürü araç vızır vızır satılıyor
L200 2008 de ncap 4 yıldız alan ilk ve tek pickup tır

http://www.euroncap.com/tests/mitsubishi_l200/314.aspx

arka koltuk genişlik ve rahatlık sınıfında da tek yada öncüdür diğerleri 90 derece ve rahatsızdır tabii değişmediyse
benim L200 2009 magnum modeli deri koltuk koltuk ısıtma sunroof elektirkli şöför koltuğu rally art donanımlı isofix vs özellikleri var ve
alt yapısı pajero ile aynı bunların çoğu L200 2012 modelde yok ve ben bu arabayı aile arabası olarakta offroad da ve her işimde rahatlıkla kullanıyorum şehir içi park sıkıntısı hariç olumsuz bir özelliğini bilmiyorum ama araç içindekiler emniyet kemeri takmıyorsa bunda hiç bir marka aracın suçu yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR