Ekonomik Cj5?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuzemre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,143

yavuzemre

Ana Kamp
bir ilanda sayın cj5 sahıbı aracının 33- 35 kurus yaktıgını yazmıs?
lakın ben yaklasık 1 aydır hıc yorum yapmadan bu aracı arastırıyorum
ve 40 kurus yakan az yaktıgı ıcın nerdeyse havalara ucuyor
sımdı bu 33-35 kurus yakma olasılıgı nedır? onu sormak istiodum acıkcası
bu arada arac 77 model ustu ve orjınal motor 6 sılındır yanılmıorsam 3.5 olmalı
yada 3.2 ( kısacası orjınal motoru baska bı motor yada hurracınıe degıl )

Etiketler
ekonomik
Ynt: Ekonomik Cj5?

Suanki lpg fiyatlari ve soguk havalarda 50-60 kurusu asagi dusmez bu degerde minimumdur

üzerinde 6 silindir motor ile (3800 veya 4200 hiç fark etmez) 35 kuruş yakma ihtimali sıfır. o vatandaşın matematik ile alakalı bir problemi var ki o kesin ;D ;D

Zor cok zor. 33 - 35 krş yakıt... bazı rüyalar gerçek olamayacak kadar güzeldir

Yorumlara öldüm ya hele cj7ye abilerim 33-35 e kül oldum. Bugun bi ilan gördüm 25 krş dio sanki pejo 205 kullanio. Bi digeri 40 krş dedi 4x4 de yakitin %25 artar dedi. Sehirler arasida 30 krş muş. Sanirim bu olabilir öyledegilmi?

Slamlar bende 3 sene önce 2000 ford motorlu wıllys vardı 400 yaktığını hatırlamıyorum v8 şuan defender var 500 600 arası yakıyor yeni nesil 4x4 leri araştırın 400 un altı yoktur sanırsam

özgür.yörüker' Alıntı:
Slamlar bende 3 sene önce 2000 ford motorlu wıllys vardı 400 yaktığını hatırlamıyorum v8 şuan defender var 500 600 arası yakıyor yeni nesil 4x4 leri araştırın 400 un altı yoktur sanırsam
Anladim. Yanliz abi bu adam 400 yakiyo 4*4 de %25 artar demis. Yani 4*4 de 500krs. Arac 59 willys.

bu tür araçları kullanacaksan 500 600 arası yakıtı gözden çıkar sonra kullanırken keyfin kaçmasın

500 u gozden cikardimda kimisi 700 800 dio. Tirsiorum acikcasi. İkinci arac olarak degil birinci arac olarak alicam cunku, hatta ilk arabam olucak. Uzun mesafe yolum yok o yuzden ekonomik olmasini beklemiorum ama 700 de cok

aslında cjlerde yakıt aracın birçok özelliğine göre değişir ön önemli ilk faktör motorun kondüksüyonudur sağlıklı bir motorun performansı iyi olduğu gibi yakıtıda az olur ikinci etken ayna mahruti ve lastik ebadı oranı daha sonralarda şanzıman ve birçok şey tekrar eder en az minimum sağlıklı bi cj 50-60 kuruş yakar ama dediğim faktörler sağlıklı değilse bu rakam 1 lira hatta 1.5 liraya bile çıkar tamamen bakım ve araç kandüksüyonuyla alakalı

Hüseyin kardeşime katılıyorum .

yani 100km lik yolu 30 liraya mı gidecegini iddia ediyor ) 50liradan asagı giderse iyi değil mükemmel gitmiş demektir bnce

Saygi deger abilerim benim gibi cj ye merak salan ama cahil bi acemiden yorumlarinizi esirgemediginiz icin cok tesekkur ederim her birinize. Sayenizde aracim 35 kurus yakiyor diye ilan verenlerin bol keseden üfürdügünü anladim artik 500 yakan ilanlari degerlendiricez