Ege Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan offline Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,991

Yeni Üye
Yer
Samsun-Bursa
Bi kaç güne Balıkesir Akçaydan başlayıp plansız bi Ege turuna çıkıyorum, bura güzelmiş dediğim yerde kuracağım çadırımı. Yol üstünde olanı biteni kaldığım gördüğüm yerleri yazarım umarım sonraki yola çıkacaklar için faydalı olur.

Etiketler
Ben 3 kere o rotayı yapma fırsatı buldum size tavsiye edeceğim bazı yerler var
hasan boğuldu şelalesi
mıhlı şelalesi
şeytan softası ayvalık
çandarlı
foça
bodrum plajı karaburun
ılıca çeşme
ephesus
şirince keçi kalesi aydın
apollon tapınagı aydın
akyaka kamping
kleopatra adası
incekum
Datça plajları
narmaris tekne turu
iztuzu plajı ve carrettalar
ölüdeniz ,kelebekler vadisi, kabak koyu
Kaş
finike
Adrasan
tahtalı dağı tekirova
Kemer
Myra antik kent
düden şelalesi antalya mağaraları
iyi gezmeler

Aynı Rota dan bizde cikicaz yola 1 agustos gibi Akçay dan başlayacagiz ve ege den aşağı doğru inecegiz gittiğiniz ve kamp yaptığınız yerleri ücretli veya ücretsiz yazarmisiniz resim de olur ona göre bizde gezelim teşekkür ederim iyi eğlenceler

Erol Bey teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tek tek not aldım hepsini.

Acemibey, sanırım bir kaç gün önünüzde olacağım sadece, benim ihtiyar sanayide bakımlarının bitmesini bekliyorum. Yol boyunca olanı biteni paylaşmaya çalışırım mümkün oldukça.

İlgi ile takip ediyorum konuyu ve sayenizde tecrübe ile sabitlenmis yerlere gidicez bizde hazırlıkları tamamladık araç bakımında çadır sandalye guneslik derken arabaya biz binemeyecgiz bu gidislele araç doldu taştı

Merhaba kamp yerleri genelde ücretlidir ücretsiz yeri kendiniz gündüzden gözünüze kestirip akşamüstü çadır kurmanız daha uygun olur insanlar çekilmiş olur akyaka, datça, kaş, ve antalyada kampingde kalmıştık onun dışında plajda ormanlık veya manzaralı yerleri tercih ediyoruz hepsi çok ünlü yerler fotoğraflarını google'dan bakabilirsiniz bulamadığınız yer olursa yardımcı olurum
Aynı Rota dan bizde cikicaz yola 1 agustos gibi Akçay dan başlayacagiz ve ege den aşağı doğru inecegiz gittiğiniz ve kamp yaptığınız yerleri ücretli veya ücretsiz yazarmisiniz resim de olur ona göre bizde gezelim teşekkür ederim iyi eğlenceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR