Bu foruma yeni katıldım ve bu konuya yönelik cevaplar değerlendirmem için belirleyici olacak. Kamp konusunda deneyimli abi ve ablalarımızından bir destek görebileceğimi umuyorum.
Eşimle birlikte Ege bölgesinde 2 hafta kadar kamp yapmak istiyoruz. Ancak bütçemiz biraz fazla sınırlı. Günlük 5-7,5 TL aralığında bir yer bulabilmek istiyoruz. Elektrik vb. "lüks"lerle pek işimiz yok. Kamp alanında mangal imkanı olması, mümkünse çeşmeden akan suyun içilmesi bizim için yeterli. Deniz kıyısı olabilir veya olmayabilir. Daha iyisi göl ya da akarsu kıyısı olabilir. Hatta Ege bölgesi olmak zorunda bile değil. Bu niteliklerde yapabileceğiniz tüm önerileri bekliyorum. Selamlar.
Neden olmasın.. ..
Ceje 'yi yoramayacağım oralara kadar ancak bu ayın son haftası bi kamping niyetimiz var..
konaklama ve gezilecek yerler hakkında yardımcı olursanız rotayı karadenizin eşsiz doğasına ve insanına çevirebiliriz..
kılıç78' Alıntı:
sanırım ege de uygun fiyatlı bir yer yok.bence siz karadenize gelin
17 Temmuz da Ç.kaleden bizde Ege ye çıkacağız. Bodruma kadar kıyı boyunca rota çizdik. Rota üzerindeki en ucuz kamp alanlarına bakıyoruz. Çadır için fiyatlar, (çadır alanı+2 kişi) 10 ile 20 arasında değişiyor. Kamp alanı tavsiyelerinizi biz de bekliyoruz. Gezimiz bittikten sonra ayrıntı olarak paylaşırız.
bulunduğum çevre itibarıyla bartın amasra,inkumu,mugoda koyları güzel ve fiytta uygun yerler bulunabilirr.sakin bi şekilde kafa dinleyeceğiniz bi çok yer bulabilirsiniz.Üstelik sahilde çadır da kurulabilir.
arkadaşlar herhalde yanlış anlaşılma oldu. biraz ilginç bir forum burası. aradan bir arkadaş çıkıp "sen iyisi mi karadeniz'e gel" diyor, bir başkası da (başlığı açan kişi değil) "olur valla" diyor, birden karadeniz kamp yerleri tartışılmaya başlanıyor. üstelik başlıkta ege denmesine rağmen. ege birden unutuldu. mümkünse bu konuda biraz yardım alabilir miyiz?
tamam kızma yawww karadenizede gelmee.egede ayvalıkta çamlıkk kamping var.orta halli bir kamping.avyalığın güney girişinde hemen.fiyatlarda geçen yıl kişi başı 7.5 tl idi. sanınırımm enuygun yerlerden birisi oradır.
arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama gerçekten karadenizde çok güzel yerler var Güzelce hisarı unutmayalım inkumu ve mugoda, çakraz oralarda güzeldir.
Yalnız Karadenizde bir sorun var Akdeniz ve Egeye benzemez özellikle in kumunda çukur çok fazla denizde. Denize paralel yüzülmeli buralarda.değişken bir yapısı vardır karadenizin ben bir Akdenizli olarak belirtmek istedim.selamlar.
sinirlenmeye gerek yok bence..
sizinde söylediğiniz gibi burası bir forum tartışmaya açık herşey.. Konuyu sizin açmış olmanız herşeyin aynı doğrultuda gideceği anlamına gelmez sanırım..
yanlış anlaşılmasın bende kamp yerlerine baktığım için buraya bir nokta koymak istedim, foruma detaylı bakarsanız ege bölgesinde aradığınız bütçede kamp yerleri bulabilirsiniz..
iyi tatiller..
cifadam' Alıntı:
arkadaşlar herhalde yanlış anlaşılma oldu. biraz ilginç bir forum burası. aradan bir arkadaş çıkıp "sen iyisi mi karadeniz'e gel" diyor, bir başkası da (başlığı açan kişi değil) "olur valla" diyor, birden karadeniz kamp yerleri tartışılmaya başlanıyor. üstelik başlıkta ege denmesine rağmen. ege birden unutuldu. mümkünse bu konuda biraz yardım alabilir miyiz?
sinirlenmeye gerek yok bence..
sizinde söylediğiniz gibi burası bir forum tartışmaya açık herşey.. c sanırım..
yanlış anlaşılmasın bende kamp yerlerine baktığım için buraya bir nokta koymak istedim, foruma detaylı bakarsanız ege bölgesinde aradığınız bütçede kamp yerleri bulabilirsiniz..
iyi tatiller..
"Konuyu sizin açmış olmanız herşeyin aynı doğrultuda gideceği anlamına gelmez"
Bu nasıl bir mantıktır ki?
Bu sayfaya "ege bölgesi kamp alanları" nı ararken geliyoruz ve kel alaka karadeniz hakkındaki yazılarla vakit kaybediyoruz.
Burası, aradığımız ve aceleyle ihtiyacımız olan bilgiye hemen ulaşabileceğimiz bir site mi?
Yoksa insanların kendi aralarındaki tartışmaları, konuşmaları, şakalaşmaları okuyabileceğimiz bir IRC log sayfası mı??
"Konuyu sizin açmış olmanız herşeyin aynı doğrultuda gideceği anlamına gelmez"
Bu nasıl bir mantıktır ki?
Bu sayfaya "ege bölgesi kamp alanları" nı ararken geliyoruz ve kel alaka karadeniz hakkındaki yazılarla vakit kaybediyoruz.
Burası, aradığımız ve aceleyle ihtiyacımız olan bilgiye hemen ulaşabileceğimiz bir site mi?
Yoksa insanların kendi aralarındaki tartışmaları, konuşmaları, şakalaşmaları okuyabileceğimiz bir IRC log sayfası mı??
Forumun amacı da zaten aranılan soruya cevap alınabilmesidir, ancak samimiyetten olsa gerek bir çok konu başlığı altında farklı, alakasız şeyler okuyoruz.
Benimkiside tartışma oluşturacak bir söyleyiş değil, forumda gördüğüm şeyi yanlış bir dilde belirtişimdendir.
Ki özellikle yanlış anlaşılmasın diye yazmışım..
Selamlar..