DÜZCE TORKUL GÖLETİ KAMPI (09.02.2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,286

ekac

Yeni Üye
Yer
İSTANBUL
09 Şubat sabahı saat 05:00' da sularında doğa sevgisi ve birazda heyecan olsun diye maltepe'den düştük yollara.
Saat 09:30 civarlarında aracı bırakacağımız Odayeri yaylasına geldik. Odayeri yaylası ile torkul göleti arasındaki mesafe yaklaşık 8 km.
bir saat odayeri yaylasında gezdikten sonra saat 10:30'da malzemeleri yüklenerek düştük yollara. Son iki kilometredeki parkur bizi baya zorladı. Yürüyüşün sonunda çok yorulmuştuk ama akan terin her damlasına değmişti. Bizi müthiş bir manzara bekliyordu. Göletin etrafında bir tur atarak çadırları kuracağımız yeri seçtik ve çadırları kurduk. Bir gün torkul göletinde kaldık zaman zaman yağmur yağdı kar yağdı ama yinede çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Daha gezilecek çok yer var ve tabiki birde hedef var :smiley:

Çağdaş ÇOLAK
Şendiyar ÇOLAK
Erhan KARÇAALTINCABA

1 (5).jpg

1 (14).jpg

1 (9).jpg

1 (8).jpg

1 (36).jpg

Etiketler
Ynt: DÜZCE TORKUL GÖLETİ KAMPI (09.02.2013)

Sizleri teprik ederim torkul göletine sonbaharda araçla gittim sakın harika bir yer aynı tarihlerde araçla çıkmayı düşündüm kar vardır bir yerlerde takılırım diye vaz geçtim keşke deneseymişim belkide sizle karşılaşırdık odayeri yaylasındakı pansyon açıkmıydı ismini hatırlamıyorum ama hoş sohbet bir amca işletiyordu daha fazla foto paylaşırsanız (tabiki çektiyseniz)sevinirim ayrıca maltepelimisiniz .

Teşekkürler yollar açıktı ulaşım rahat oldu. oda yerindeki pansiyon açık. sabah zaten bizi o hoş sohbet amca karşıladı ve bize kahvaltı ikram etti daha sonra ertesi günde torkula kadar gelip bizi kontrol etti. tabiki 250 civarlarında fotoğraf çektik yayınlarım

16322_10151335279019755_744402392_n.jpg

69684_10151335289049755_40490461_n.jpg

71473_10151335288104755_964926407_n.jpg

223484_10151335273639755_952973277_n.jpg

285246_10151335298389755_1891723609_n.jpg

ayağınıza sağlık güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

GİTMEK İSTİYENLER İÇİN BİLGİ; Göl çevresinde akar içme suyu yok ,bir çeşme var biz dondugunu dusundugumuz ıcın akmıyor sanıyorduk ama sanırım suyu kesmışler en yakın su 1 km ılerıdekı torkul yaylasında var.Gölde balık yok 5.000 civarı balık atmıslar ama yaşamamış.

Merhaba, çok güzel gezmişsiniz tebrik ederim güzel kareler....
Benim ekipmanınızla ilgili bir sorum olacak. Easy camp çadır (yeşil olan) bende de var çadırın pollarını takıp bükerken (büyük olanda) polların tam ortasındaki metal parça kırılıyor, ilk kırılmada imalat hatası diye değiştirdiler, 2. Kez yine elimde kaldı, kırıldı gitti :( .... Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Çadırdan memnun musunuz?

Suana kadar oyle bır sorunla karsılasmadık polların ortasındakı metal parca hem buyukte hemde kucukte ''V'' seklınde acaba sızdekıde oylemıydı yoksa duzmuydu? Torkulda gece ruzgarlı ve saganak yagıslı gectı çadır ustune ayrıca temın edip orttugumuz branda sayesınde nerdeyse hıc etkılenmedik genel olarak cadırlardan memnunuz suana kadar bır sorun cıkarmadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR