Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaslar. 25 agustos 5 eylül arası bosna ve hırvatistan gezisine cıkıyorum. eşlik etmek isteyenler, bilgi paylaşmak isteyenlerin mesajını bekliyorum. mail adresim: muhsin-us@hotmail.com
sevgiler..
selam arkadaslar. 25 agustos 5 eylül arası bosna ve hırvatistan gezisine cıkıyorum. eşlik etmek isteyenler, bilgi paylaşmak isteyenlerin mesajını bekliyorum. mail adresim: muhsin-us@hotmail.com
sevgiler..
Selam Muhsin konuyu biraz daha açman mümkünmü Mesela güzergah belirledinizmil? başlangıç ve bitiş noktası? gidiş geliş ulaşım nasıl (tren, uçak, otobüs vs)? konaklama (hotel, kamp, çadır, sırt çanta vs)? kaç günlük bir gezi olucak? sadece sizmisiniz başkaları varmı? en önemlisi de bu seyehat kaça mal olucak? biraz daha ayrıntı verirseniz umarım diğer gezi sever dostlarda fikirlerini beyan edeceklerdir kimbilir benim gibi katılmak isteyenlerde olabilir
istanbuldan uçakla bosnaya.. bı ıkı gun ikametten sonra monstar ordan da dubrownik. dubrovnikte apart pansıyonda konaklama 2 ya da 3 gun. sonlarında trenle splıt. tekrara pansıyon konaklaması 1-2gun. ordan da zagrep yıne konaklama keyfe göre 1-2 gun. sonrasında tekrar bosnaya donus ordan da ucakla turkıye. bılet fiyatı tr-bona-tr yaklasık 500tl. konaklamalar gecelik 10-20euro yemek içme gunluk20euro artı tren ucretleri..