Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,017

loganrory

Kamp III
Web
www.gezginsandalet.com
Patronunuz,iş arkadaşınız,sekreteriniz,öğretmeniniz,eşiniz,sevgiliniz,yan komşunuz,yolda yürürken size çarpan birisi,forum arkadaşınız,arabanız,çiçeğiniz, canlı-cansız herşey ve herkes için. İçinizden onlar hakkında ne geçiyorsa kızgınlık,nefret,sevgi vs. vs.

Düşünün ki o bu konuyu okuyacak... Dökülün bakalım.... :smiley:

Etiketler
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

ismi lazım değil kişiye :D :D;

sen var ya sen, bu gidişle sonun kötü olacak :D :D :D :D :D

şu seçimlerde siyasi parti araçlarından bangır bangır yayın yapan kıt zekalı arkadaşlar
her duyduğumda acaba kaç kişi sizi dinlediği için oyunun rengini değiştirdi acaba

sürü psikolojisi
dünkü geziden sonra şilede benzincide toplanan parti destekçileri wcler çakılmış kuyruk o biçim
durum çok sıkışık
ve haykırış
herkes araçlara başkan geldi diye
sonra rahatlama ve derin bir nefes
acaba o partililer onları benim yola döktümü okusalar ne yapar :D

Hiç yaşanmadık biz. Tanımıyoruz birbirimizi. Sen yoksun... Bir yerlerde varsın belki ama ben tanımıyorum seni. Hayalsin...Tamamen beynimde yarattım seni. Beynimde yaşadım tüm bunları. Şimdi seni,bu hayali yoketmeye çalışıyorum. Yoksun sen diyorum. Ondan geriye sayıyorum,gitmiyorsun,yoksun sen... Yok... Tanımıyorum seni... Hiç olmadın sen... Yaşamadık biz,sevmedik,gülmedik

loganrory' Alıntı:
Hiç yaşanmadık biz. Tanımıyoruz birbirimizi. Sen yoksun... Bir yerlerde varsın belki ama ben tanımıyorum seni. Hayalsin...Tamamen beynimde yarattım seni. Beynimde yaşadım tüm bunları. Şimdi seni,bu hayali yoketmeye çalışıyorum. Yoksun sen diyorum. Ondan geriye sayıyorum,gitmiyorsun,yoksun sen... Yok... Tanımıyorum seni... Hiç olmadın sen... Yaşamadık biz,sevmedik,gülmedik
okur inş

ben araba istiyorum bi de hazır okumaya başlamışken ehliyet lütfen
valla tipo ya da razıyım (en son yani)

5 sene olmuş senden vazgeçeli
acaba beraber olsaydık hayatım nasıl olurdu
o fırtınayı yaşarmıydık
sen kaçıp gidermiydin
o kitap yayınlanırmıydı "dilek şart kipi"
uyayamamın sebebi değişirmiydi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR