Duster'ler de Gündüz Farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,034

SERKANEFE

Zirve
Yer
Aydın
dacia_duster_led_tagfahrlicht_12390_1_z1.jpg
dacia_duster_led_tagfahrlicht_12390_2_z2.jpg
dacia_duster_led_tagfahrlicht_12390_3_z3.jpg
dacia_duster_led_tagfahrlicht_12390_4_z4.jpg

link :http://www.ath-hinsberger.de/tuning_mazda_kia_hyundai_zubehoer.php/sid/x/shp/oxbaseshop/cl/details/cnid/4034c2f20c0406e78.44034051/anid/7064c459c80024bc6.51558166/tpl/-/lang/1

Etiketler
Ynt: Duster'ler de Gündüz Farı

Karşıdan gelenleri fazla rahatsız edecektir. Öyle değil mi?
Hem bir audi kadar albeni de katmıyor aracımıza, kendine has çekli bile yok.

mertakbaş' Alıntı:
Karşıdan gelenleri fazla rahatsız edecektir. Öyle değil mi?
Hem bir audi kadar albeni de katmıyor aracımıza, kendine has çekli bile yok.

valla ne yalan söyliyim bende hiç beğenmedim :smiley: hiç orjinel durmuyor..

SERKANEFE' Alıntı:
valla ne yalan söyliyim bende hiç beğenmedim :smiley: hiç orjinel durmuyor..
Fotoğraflardan şöyle bir baktım da araca önden; yok yok bizim araçlara gündüz farı uygulanacak yakışıklı bi yer yok :D

aynen katılıyorum, şöyle cayenna 'da ki gibi ön tamponda rüzgarlıkları olsaydı da oraya gömseydik diye çok ah çektim :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
aynen katılıyorum, şöyle cayenna 'da ki gibi ön tamponda rüzgarlıkları olsaydı da oraya gömseydik diye çok ah çektim :smiley:
benim de aklıma C Class Led'ler geldi, şu an üzerinde uğraşıyorum.. Acele ettiriyosun bak :D
* 5 dakikaya ekliyorum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri