youngsun
Zirve
Yıllar ne de çabuk geçiyor.
Bu forumla ve Duster'la tanışalı tam 3 yıl oldu. Garanti de bitti haliyle
Ama bu 3 yıl öylesine dolu geçtiki, hemen hemen hergünüm Duster'ımın bir yerlerini geliştirmek, sorunlarını gidermek, aksesuar eklemek, onu iyileştirmekle geçti.
Bu süreç her ne kadar keyif ve zevk meselesi olsa da bana çok şey öğretti.
Yeni parçalar için Yetkili servislerle sürekli irtibat halindeydik, sorunlar için MAiSle az görüşmedik.
Yurt dışındaki kullanıcıları takip ettik, öğrendik öğrendik öğrendik.
Tabiki böyle meraklı bir tek ben değildim. Buradan sürekli iyileştirme ve geliştirmeler yapan Süleyman KAPTANdan da tüm Duster kullanıcıları gibi bende çok şey öğrendim.
Böylece hergünümüz " Duster'ı daha iyi" hale getirmekle geçti.
Ancak tüm bu bilgi birikimi, uğraşlar, irtibatlar, bağlaKntılar vs. artık yolumuza bunları paylaşabileceğimiz kendimize ait bir platform oluşturmaya vardı.
Artık sosyal ağda "Duster Technical Turkey" olarak Süleyman abimle birlikte yolumuza devam etme kararı aldık.
Herkese Duster'ıyla güzellikler diliyorum.
Hoşçakalın.
Bu forumla ve Duster'la tanışalı tam 3 yıl oldu. Garanti de bitti haliyle
Ama bu 3 yıl öylesine dolu geçtiki, hemen hemen hergünüm Duster'ımın bir yerlerini geliştirmek, sorunlarını gidermek, aksesuar eklemek, onu iyileştirmekle geçti.
Bu süreç her ne kadar keyif ve zevk meselesi olsa da bana çok şey öğretti.
Yeni parçalar için Yetkili servislerle sürekli irtibat halindeydik, sorunlar için MAiSle az görüşmedik.
Yurt dışındaki kullanıcıları takip ettik, öğrendik öğrendik öğrendik.
Tabiki böyle meraklı bir tek ben değildim. Buradan sürekli iyileştirme ve geliştirmeler yapan Süleyman KAPTANdan da tüm Duster kullanıcıları gibi bende çok şey öğrendim.
Böylece hergünümüz " Duster'ı daha iyi" hale getirmekle geçti.
Ancak tüm bu bilgi birikimi, uğraşlar, irtibatlar, bağlaKntılar vs. artık yolumuza bunları paylaşabileceğimiz kendimize ait bir platform oluşturmaya vardı.
Artık sosyal ağda "Duster Technical Turkey" olarak Süleyman abimle birlikte yolumuza devam etme kararı aldık.
Herkese Duster'ıyla güzellikler diliyorum.
Hoşçakalın.