Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nhcteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,212

nhcteam

Serdar ÖZMEN
bugun silifke off road grubu olarak orman dairesinin dozerlerle açtığı kesim sahasına ve yangın şeridine çıkmayı denedik.. toplam 7 araçlık kafilede dusterın performansına herkes yine hayran kaldı... senelerin tecrübesi markaların off road donanımlı araçlarına (marka model verip polemik yaratmak istemiyorum) taş çıkarttı.. onların aşıp çıkamadığı parkurları geride bıraktık.. bunlar da fotolar..

18993327596340678582547.jpg

74108327602517344631747.jpg

38522132760262734462015.jpg

52885951891598479864314.jpg

54377251891614479862713.jpg

55523751891603146530510.jpg

67404518915898131985101.jpg

42422510151271849864580.jpg

40853310151271851259580.jpg

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

İyi günler
Aracınız güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar

maşaallah la kuvvetel illabillah.. ;)

allah kaza bela vermesin

Harika Elinize sağlık, fotoğraflar her şeyi anlatıyor

Bir hafta önce Anamur dönüşü deneme amaçlı aynı macerayı ben de yaşadım..Sonuç gayet tatmin ediciydi. Bu arada çifgt egzoz güzel görünüyor hemşerim...Bol çamurlu ve kazasız günler...

mrdnmz' Alıntı:
güzel görseller. başka foto yok mu acaba? diğer araçların takıldığı yerler gibi mesela...

eğer foto koyarsam marka ve modelleri ortaya çıkar.. o kadar polemiklere sahne oldu ki dacia forumu artık kimsenin kimseye takılmasını istemiyorum.. ama şunu söyleyebilirim.. benim üçüncü fotoda olduğum yere kadar çıkabildiler.. hatta izlerden de en çok oranın oynandığını görebilirsiniz.. 6 farklı markadan 7 farklı model vardı kafile de.. 2 si çok rahat çıktı bunun biri de duster dı.. bir araçta uzun süre zorlamalardan sonra belli bir yere kadar gelebildi.. kısacası duster ın performansı beni çok ama çok tatmin etti yine ;)

su parayı bulsam alcağım bende duster ah ah:(

nhcteam' Alıntı:
marka: yokohama
model: geolander M/T
ebat: 225/75 R16

Güzel lastik,

Bu duster konusunda bende çok kararsızım.kamp ve uzun yol keşif gezileri için bu araçtan istiyorum...jeeple 200tl ile 250 km yol yapmak yerine şöyle bi 800 km yol yapsam hiç fena olmaz...

duster ın arazi kabiliyet ikabullenmek isteyemeyen arkadaşlara duyrulur kabullenin artık arkadaşlar dusterde safkan arazi aracı ruhu taşımakta reklama gerek yok yapılanlar yapılacaklar devam edecektir daima... ;)

Tebrikler Serdar Bey,güzel gezi ve güzel enstantaneler.
Bu resimlerin yanına birkaç tane de video olsa idi tadından yenmezdi ama,bir dahakine bekliyoruz ;) :smiley:.
Allah kaza bela göstermesin,güle güle kullanın.
Bu araçlar sanıyorum hiç te küçümsenecek araçlar değilmiş :eek: :smiley:.
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR