Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,099

Lantirn

Dacia Duster Laureate 1.5 dci. 110 bg. 4x4
Yer
YALOVA
Tekrar Merhaba.
Aynı sitede gördüğüm kaput ile cam arasındaki boşluğu dolduran orjinal ikili parça..

Adamlar yapıyor kardeşim. Helal olsun.

http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575

1_2_.jpg

zhabo.jpg

Foto080_800.jpg

3_1_.jpg

Etiketler

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

parçayı tam gözümün önünde canlandıramadım da, zaten bu parça bizde yok mu? eğer yoksa, bize ne faydası olacak. faydası varsa eğer, ben topluca almaya hazırım. bir de armster marka kolçak için toplu alım yapalım mı?

Diğer parçalarıda toplu temin edelim ozaman ? Aksesuarları vs..

Herkese Merhaba;

Yukarıda resimleri eklediğim parçaların Ukrayna yada Rusya'da yapıldığını öğrendim. İnternet adresini buldum. Şimdi işyerinde olduğum için ekleyemiyorum en kısa zamanda ekleyeceğim.

Görüşmek üzere.

Beyler merhaba bu parça ve aksesuar sorununu çözelim artık,bir alış veriş sitesi mi kuralım yoksa ithalat firmasımı açalım bıktım artık Türk sitelerinden malzeme aramaya.servisi görünce gözlerimi yumuyorum .

Bu parça nerede yapılıyormuş bulabildinizmi ?
Benim ukrayna vede rusyadan bağlantım var getirebilirim.
Firma bilgilerini bekliyorum Lantrin arıyacağım adamları,

dacia nature' Alıntı:
Bu parça nerede yapılıyormuş bulabildinizmi ?
Benim ukrayna vede rusyadan bağlantım var getirebilirim.
Firma bilgilerini bekliyorum Lantrin arıyacağım adamları,

Merhaba Dacia Nature,

Çok sevindim. Aşağıda Ukrayna'dan Ön tampon korumayı getittiren arkadaşın facebook adresi var. İsmi maksim bu adresdeki son sayfalarda resimleri var beni arkadaş olarak ekledi ama yardımcı olmadı yada ben iyi çeviremedim. http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001811208878&fref=pb

Bu Linklerde ise Ukraynadaki firmanın adresleri bir adres facebook gibi ama farklı diğer adres gerçek satış adresleri.

http://vk.com/album-36844695_162477499

http://www.russ-artel.ru/?close

Çok teşekkür edeyorum. Haberlerini bekliyoruz. Ne kadarmış, kargosu filan tam maliyeti, ön tampon korumayı da yapabilirlermi, arka tampon koruma, ön cam boşluğu dolduran parça hepsini sor kardeş.

araştırıyorum hafta içi haber vereceğim.
ürünler çok güzel helal olsun uğraşıp yapmışlar öle yada böle

bunlarda sis yok anlaşılan
bana da ön sis tampon lazım onu nasıl yapacağız..
sisleri yapan firma bilgilerini bilen varmı?

Slm facebook adresindeki arkadaş ile iritbata geçebilirsek çünkü brezilyadaki ön tamponu getittirip ukrayna plakalı aracına taktırmış ve resmini http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575 adrese eklemiş sayfaları teker teker gezerseniz maksimin resmini ve ukrayna plakalı aracı görürsünüz.

dacia nature' Alıntı:
araştırıyorum hafta içi haber vereceğim.
ürünler çok güzel helal olsun uğraşıp yapmışlar öle yada böle

bunlarda sis yok anlaşılan
bana da ön sis tampon lazım onu nasıl yapacağız..
sisleri yapan firma bilgilerini bilen varmı?

Slm.

Rusyadaki sitenin fiyatlarını çıkardım ve resmin üstüne yazdım.

Ekran Alıntısı.PNG

Kaner usta Yetkili Lada bayisi olduğundan Lada Rus malı olduğundan Rusya'dan parça getirebiliyor.
Biz de ön silecek arka bagaj korumalık ve kapı altı duster logolu parçaların siparişlerini verdik.
Ön tampon sis için Kaner Usta araştırıyor ben bulamadım.
Siparişler geldiğinde malzeme kalitesine bakacağım fotoğraflarını ve kalitesini paylaşırım.
Hadi bakalım hayırlısı siparişi verdik.
Kaner usta cargo ve fiyat ile ilgili tüm detayları aldıktan sonra haber veririm.
Hayırlısı bakalım

dacia nature' Alıntı:
Kaner usta Yetkili Lada bayisi olduğundan Lada Rus malı olduğundan Rusya'dan parça getirebiliyor.
Biz de ön silecek arka bagaj korumalık ve kapı altı duster logolu parçaların siparişlerini verdik.
Siparişler geldiğinde malzeme kalitesine bakacağım fotoğraflarını ve kalitesini paylaşırım.
Kaner usta cargo ve fiyat ile ilgili tüm detayları aldıktan sonra haber veririm.
Hayırlısı bakalım
Bende silecek altı ve bagaj koruma isterim detaylari bekliyoruz

dacia nature' Alıntı:
Hayırlısı bakalım

Hocam size ve kaner ustaya teşekkür ederim.
Araştırmalarımız sonuçsuz kalmadı. Cevap ve resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Ön koruma için ise resimlere dikkat ettiyseniz ukraynada kopyalanmış. İnşallah bağlantı kurabilirsiniz.

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR