Duster Fan Club Türkiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bizdegezdik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,257

Bizdegezdik

Dünya büyük, gezilecek çok yer var.
Yer
İstanbul (Avrupa Yakası )
Web
parcaworld.com
Arkadaşlar forumda çok yeni olmama rağmen Dacia Duster fanlarının çok sayıda olması beni inanın şaşırttı. Buradan yola çıkarak Duster etkinliklerini yapabileceğimiz birlikte haraket edebileceğimiz bir Duster Fan Club oluşturmaya ne dersiniz ? Ben de bir Dacia çalışanı olarak elimden geldiğince her konuda destek olmaya çalışırım. Bu arada üye olmak için illa bir Duster sahibi olmak gerekmemektedir ( ilk kural )
üye sayısının artmasını ümit ederek ilk sıraya kendimi yazıyorum
1 - İlker Dündar

Etiketler

Ynt: Duster Fan Club Türkiye

Bende varım tabi ki
Bülent Özçelik

Bu arada İlker bey Dacia çalışanı olduğunu belirtmişsiniz.Ne tür bir çalışansınız acaba,

Bu arada bizleri Duster alımı sırasında ve sonrasındakiler için uyarılarınızı bekliyoruz :smiley:

bulnes' Alıntı:
Bende varım tabi ki
Bülent Özçelik

Bu arada İlker bey Dacia çalışanı olduğunu belirtmişsiniz.Ne tür bir çalışansınız acaba,

Bu arada bizleri Duster alımı sırasında ve sonrasındakiler için uyarılarınızı bekliyoruz :smiley:

İstanbulda bir Renault - Dacia bayisinin Satış Müdürüyüm... forumdaki offroadcu duster baslığını takıp ettiyseniz videolarımı ve resimleri görürsünüz ya da facebook taki Dacia Duster Türkiye sayfasından da beni takip edebilirsiniz....

dusterilker' Alıntı:
İstanbulda bir Renault - Dacia bayisinin Satış Müdürüyüm... forumdaki offroadcu duster baslığını takıp ettiyseniz videolarımı ve resimleri görürsünüz ya da facebook taki Dacia Duster Türkiye sayfasından da beni takip edebilirsiniz....

Evet gördüm İlker Bey, hatta oradan bir soru bile sordum :smiley:

ee bende varım duster ım olmasada duster için açtığım konularda burada çok emeğim oldu diyebilirim sakın beni unutmayın...

İlker Bey,

Öbür tarafta sormuştum ama o taraflara uzanamadınız sanırım.

Benim şu anda 2006 1.6 Clio Alize var. 4 ay sonrada emekli oluyorum ve o zaman inş. bir aksilik olmaz ise Duster almak istiyorum.

Nasıl hareket etmem gerektiği konusunda bana yol gösterirmisiniz.

bulnes' Alıntı:
İlker Bey,

Öbür tarafta sormuştum ama o taraflara uzanamadınız sanırım.

Benim şu anda 2006 1.6 Clio Alize var. 4 ay sonrada emekli oluyorum ve o zaman inş. bir aksilik olmaz ise Duster almak istiyorum.

Nasıl hareket etmem gerektiği konusunda bana yol gösterirmisiniz.

1- elinizdeki araca iyi fiyat veren bir alıcı bulunuz.
2- Duster almadan önce teslim tarihini kararlaştırınız.
3- Kesin araç alacağınız zaman benimle de mutlaka görüşünüz...

dusterilker' Alıntı:
1- elinizdeki araca iyi fiyat veren bir alıcı bulunuz.
2- Duster almadan önce teslim tarihini kararlaştırınız.
3- Kesin araç alacağınız zaman benimle de mutlaka görüşünüz...

Şu anda Duster almaya kalksak en erken kaç ay sonra elimize geçer.
Birde arabasız kalmamam lazım. Siz ve sizin gibi bayiler aracı peşinat sayamıyormusunuz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR